Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Politie waarschuwt voor oplichter

Toegevoegd: 14-09-2010, 23.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De Zeeuwse politie waarschuwt voor een oplichter die actief is in Goes.


De man doet zich voor als stucadoor en vraagt argeloze burgers om geld, omdat hij bijvoorbeeld geen geld heeft om benzine te kopen. De man is een vlotte prater en veel mensen trappen dan ook in zijn 'mooie praatjes'. Het gevolg is dat hij een enkeling al meer dan honderd euro afhandig heeft gemaakt, want hij komt ook wel eens terug bij dezelfde woningen.

Mocht u slachtoffer zijn van deze man, dan verzoekt de politie u dit te melden op het politiebureau, of telefonisch via 0900-8844. Als u de man aan de deur krijgt, dan kunt u de politie bellen op hetzelfde nummer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet naïef (15-9-2010 om 18:45)
Laat me raden? Eind van de dag, heeft klus gehad,werkkleding met verfvlekken aan, geen geld bij, geen benzine meer, BP,Shell helpen hem niet, moet nog naar Rotterdam terug, auto staat om de hoek, als je hem niet gelooft wordt doet hij geirriteerd dat er ook eerlijke mensen zijn..............
Marina (15-9-2010 om 17:24)
Sommige mensen laten zich ook alles vertellen. En die vent durft maar. Ik heb meestal niet eens contant in huis. En dan nog hij gaat maar werken en als ie dan geen benzine kan kopen, dan gaat ie maar om een fiets. Kijkdag bij de politie, misschien staat er nog wat bij...
Jan (15-9-2010 om 15:38)
Een signalement is wel handig
Beun de haas (15-9-2010 om 14:03)
Dat krijg je ervan als je zaken wil doen met louche figuren en probeert de belastingdienst op te lichten. aangifte doen lijkt me problematisch, omdat mensen "zwart" inhuren natuurlijk ook strafbaar is. veel plezier met het klussen.
Willem (15-9-2010 om 13:51)
Jammer dat de politie hier niets aan doet ik ken verschillende mensen die aangifte hebben gedaan over deze man. Maar de politie wacht tot iemand hem geen geld geeft en deze crimineel buiten slaat. En 3keer raden wie er dan opgepakt wordt.
Bastiaan (15-9-2010 om 08:10)
Zet z'n smoel maar eens op internet
Cookie-instellingen beheren