Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 14-09-2010, 23.38 uur
De brandweer kwam ter plekke om te assisteren.
De brandweer kwam ter plekke om te assisteren.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een kop-staart aanrijding op de Hoofdweg (N290) in Terneuzen is dinsdagmiddag één persoon lichtgewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak kwamen omstreeks 15:35 uur twee auto's met elkaar in botsing op de kruising Hoofdweg (N290) met de Guido Gezellestraat. Één persoon raakte hierbij gewond en is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld.

De brandweer rukte aanvankelijk uit voor het openen van één van de deuren, echter eenmaal ter plaatse aangekomen hadden alle passagiers de auto al zelfstandig verlaten.

FOTO'S VOLGEN


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (17-9-2010 om 10:53)
Inderdaad, Het komt zo vaak voor dat mijn stoplicht op groen gaat,en ik door wil rijden,maar gehinderd word door ander verkeer. Lijkt me een snel op te lossen probleem!??...
Dicke mick (17-9-2010 om 05:22)
Deze stoplichten staan perfect afgesteld.de mensen zouden is wat vlotter moeten optrekken ipv bezig zijn met het ''nieuwe rijden''.groeten dicke mick uit Terneuzen.
Fietser (15-9-2010 om 17:20)
De VRI staat slecht afgesteld en sommige mensen trekken zo langzaam op dat het verkeer ook niet lekker door kan rijden. Er kan soms maar 1 auto door groen en dan springt het al weer over. Bij de andere VRI op de Tractaatweg ook al opgevallen en doorgegeven, bleek aan afstelling en luste liggen.
Simon (15-9-2010 om 15:25)
Echt voor de 99ste keer is het al luid en duidelijk geroepen! Deze stoplichten staan te strak afgesteld! Krijgt links net oranje krijg jij al groen. Ze moeten die dingen eens wat bijstellen. Wat is belangrijker? veiligheid of snelle doorstroom? Bij de gemeente Terneuzen schijnbaar de 2de optie......
Miertje (15-9-2010 om 12:38)
Niet dat het in de situatie van toepassing is,maar die stoplichten staan ook niet goed afgesteld daar op die kruising!!Er gaan meerdere ongelukken gebeuren daar.
Cookie-instellingen beheren