Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste man dood gevonden

Toegevoegd: 18-09-2010, 21.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In het Poelbos is vanmiddag het lichaam van de sinds vorige week vermiste 56-jarige Hans Boonman uit Goes aangetroffen. Dat meldt de politie.


Een voorbijganger fietste door het Poelbos in Goes en trof daar rond 13.00 uur een stoffelijk overschot aan. Agentenzijn direct ter plaatse gegaan en hebben de vindplaats ruim afgezet. Later bleek uit onderzoek dat het ging om het stoffelijk overschot van de heer Boonman.

De vermiste man vertrok zondag thuis in Goes. Hierna werd een zoekactie op touw gezet. Onder meer in het Poelbos werd gezocht met reddingshonden. Dat leverde toen niets op.

Zie ook:
- Man (56) uit Goes vermist (13-09-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keet (20-9-2010 om 12:01)
Gelukkig is hij gevonden dat geeft iets rust maar het verdriet gaat nu beginnen. heel veel sterkte de komende tijd voor familie en vrienden met dit grote verlies. maar hij heeft nu rust en is weer samen bij trudie.
Moniek (19-9-2010 om 11:41)
V-R-E-S-E-L-I-J-K! Ik wens de familie en nabestaanden heel veel sterkte toe!! Het leven in onzekerheid is voorbij.. Maar nu begint het eigenlijk pas.. Hoe, wie, wat en vooral ; WAAROM? Heel veel sterkte! Ik hoop dat jullie gauw de antwoorden komen te weten, en het af kunnen sluiten.
VdVonck (19-9-2010 om 11:26)
Zou je dan nu de rust kunnen vinden waarnaar je op zoek was.. Rust zacht Hans..
Mar (19-9-2010 om 10:08)
Wat een ontzettend triest bericht; wat moet er allemaal door zijn hoofd zijn gegaan? Ik wens de familie en bekenden heel,heel veel sterkte!
Anja (19-9-2010 om 09:41)
Wat erg zeg rust zacht hans
Henk (19-9-2010 om 09:38)
Wat erg voor deze fietser zeg dat je lekker een rondje gaat fietsen, en dan zo iets tegen komen, ik wens deze persoon heel veel sterkte. ik loop vaak met mijn hond en kinderen door dit bos, en moet er niet aan denken om zo iets te zien, had hij het niet beter ergens anders kunnen doen, dan daar
Cookie-instellingen beheren