Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kledingdief achtervolgd in Goes

Toegevoegd: 24-09-2010, 11.16 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 32-jarige man uit Vlissingen is donderdag aangehouden nadat hij kleding uit een winkel aan de Klokstraat in Goes had gestolen.


Personeel zag omstreeks 13.00 uur de 32-jarige verdachte en een andere man de winkel uitrennen terwijl het alarm van de beveiligingspoortjes afging. De filiaalmanager zette hierop de achtervolging in. Hij rende de mannen achterna door de binnenstad van Goes. Uiteindelijk hield hij de twee mannen staande aan de Korte Vorststraat.

De 32-jarige verdachte gaf hierop een deel van de kleding die hij had weggenomen, terug. De filiaalmanager belde de politie en de twee mannen zagen weer kans er vandoor te gaan. De filiaalmanager hervatte zijn achtervolging. De twee mannen splitsten zich ter hoogte van de Oostwal. De filiaalmanager volgde één van de twee mannen tot in de Bocht van Guinea. Hier werd hij echter bedreigd door de man die hij achtervolgde, waarop hij besloot te stoppen.

De politie kwam ter plaatse en zocht naar de twee mannen in en rondom het centrum van Goes. De mannen werden daar echter niet meer aangetroffen. Toen in de buurt van het station werd gezocht, dook een man in de bosjes toen hij de agenten opmerkte. De man voldeed aan het signalement van één van de verdachten en droeg bovendien kleding die was weggenomen uit de winkel. Dit bleek de 32-jarige man uit Vlissingen te zijn. Hij werd aangehouden.

De andere verdachte werd niet meer gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judomam\winkelier (25-9-2010 om 09:42)
Als je een achtervolging waagt dan moet je ze in de houtgreep leggen en dan de politie bellen dan kunnen ze niet voor de tweede keer ontkomen ik spreek met ervaring
Hennie (24-9-2010 om 21:12)
Politie bellen en een paar uur wachten tot die troep komt opdagen heeft geen zin! In elkaar slaan en wachten tot die criminelen zelf aangifte doen, werkt veel sneller! Die dommerikken trappen daar altijd in, want ze zijn niet slimmer! Anders hadden ze een goed inkomen genoten!
Piet (24-9-2010 om 14:59)
Applausje voor de manager! Nu de verdachte vasthouden tot hij de naam van de andere verdachte geeft, ook al duurt dat maanden. Daarna uiteraard nog gewoon vervolgen voor diefstal.
Cookie-instellingen beheren