Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatieteam houdt overvallers aan

Toegevoegd: 25-09-2010, 12.02 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een arrestatieteam heeft vrijdagavond in Vlissingen een overval weten te verijdelen.


Bij de politie was informatie binnengekomen dat er vrijdag in Vlissingen mogelijk een overval zou plaatsvinden. Deze overval heeft het Arrestatieteam weten te voorkomen. Er zijn vier mannen, afkomstig uit Vlissingen, Maassluis en Dordrecht en in de leeftijd van 29- tot 33 jaar, in een auto op de Koningsweg in Vlissingen aangehouden. Ook is een vuurwapen in beslaggenomen.

De mannen zijn in verzekering gesteld. Momenteel worden de mannen verhoord. Waar de overval zou plaatsvinden is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RFM (25-9-2010 om 20:01)
Hulde voor deze actie!! En de tipgever.
Dr.acula (25-9-2010 om 16:03)
Petje af voor degene die de politie heeft getipt,en dat de politie gereageerd heeft op die tip.ik hoop dat het gerecht hun niet in de kou laat staan en er werk van maakt.ik hoef niet te weten wie de vermeende slachtoffers zijn maar dat ze op de hoogte zijn gebracht en er lering uit kunnen trekken.
Karel (25-9-2010 om 14:23)
Prima actie, opruimen dat tuig! Ze zullen helaas snel weer buiten zijn?
W de W (25-9-2010 om 13:20)
Prima actie, thumps up voor dit AT!
Cookie-instellingen beheren