Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Forse diefstal uit woning Tholen

Toegevoegd: 28-09-2010, 14.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Uit een woning aan de Cromvliet in Tholen werden in de nacht van maandag op dinsdag verschillende goederen gestolen.


Er werden twee laptops, een telefoon, een navigatiesysteem, een Ipod en een camera met toebehoren weggenomen.

De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele duizenden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (29-9-2010 om 23:35)
Wat is dit voor een onzin,bloem ,er zijn spullen gestolen die iedereen gewoon in huis heeft,en daarbij, een kluis huren bij een bank is ook niet goedkoop en alleen makkelijk als je de waarde niet nodig hebt.maar ja inderdaad ,je moet er tegenwoordig rekening mee houden met dit soort dingen gebeuren.
Bloem (28-9-2010 om 15:40)
Ik snap niet dat mensen in eze tijd met zo veel woningovrvallen dat mensn zoveel geld in huid hebben..bank en in de kluisin de bank dan weet je zeker dat zulkemafkezen geen geld vanje kunnen jatten..eugeijk te zot voor wooden
Cookie-instellingen beheren