Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 57 km

Jongetje gewond bij botsing in Middelburgse woonwijk

Toegevoegd: 01-04-2005, 12.57 uur
Door: Politie Zeeland
MIDDELBURG- Op de Buitenhovelaan in Middelburg is donderdagmiddag om 17.00 uur een 9-jarig jongetje uit die plaats onder een auto vast komen te zitten.


Het ventje was aan het skaten nabij de rontonde aan het begin van de Buitenhovelaan. Bij deze rotonde was hij gevallen of gaan zitten, min of meer uit het zicht van het overige verkeer, maar wel op de openbare weg.

Een 73-jarige Middelburgse automobiliste kwam aanrijden , zag het jongetje over het hoofd en reed vervolgens over hem heen. Het gevolg was dat hij klem kwam te zitten onder de auto. Omstanders schoten meteen te hulp en hebben hem, met behulp van een krik, vanonder de auto geholpen.

Wonder boven wonder leek hij weinig of niets te mankeren, op een brandplek tengevolge van de hete uitlaat na. De ambulancebroeders hebben hem meegenomen naar het ziekenhuis waar hij ter observatie 1 nachtje moest blijven


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren