Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 228 km

Taxibusje botst tegen boom Gapinge

Toegevoegd: 03-11-2010, 11.31 uur
Door: Roland de Jong
GAPINGE - Woensdag is op de Gapingseweg in het Walcherse Gapinge een taxibusje tegen een boom gereden. Bij het eenzijdige ongeval raakte niemand gewond.

Het taxibusje werd bestuurd door een 47-jarige vrouw uit de gemeente Veere. Bij haar in het busje zat één passagier, een meisje waarvan de leeftijd onbekend is. Ter hoogte van camping Olmenveld verloor de bestuurster rond acht uur, vermoedelijk door modder op de weg, de macht over het stuur en reed vervolgens tegen een boom.


Een ambulance is ter plaatse geweest en heeft beide inzittenden onderzocht maar er bleek geen sprake te zijn van letsel. Het meisje is door een ander taxibusje naar school gebracht. Het busje raakte beschadigd en is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JP (6-11-2010 om 17:35)
@Peter dit is inderdaad niet eenvoudig, Maar de meeste boeren doen icm het waterschap wat ze kunnen. Je kan niet met een emmertje sop en een stofzuiger achter iedere kar die het land af komt aan huppelen. Meeste doen wat ze kunnen, en als dit samen gaat met begrip van weg gebruikers gaat dit goed.
JP (6-11-2010 om 17:33)
@SchoonNiet spekglad,maarwel gladder dan onder droge/schone omstandigheden.Exact de reden dat er borden staan.PLUS je mocht er sowieso 30 wegens werkzh aan N57.Denk je dat een boer met zn trekker de weg aanschuift omhet uit te smeren?Ik denk dat dit meer iets zegt over jou manier van denken/handelen
Peter (4-11-2010 om 15:44)
Borden plaatsen ontslaat je nog niet van de verplichting om de weg goed schoon te houden, blijkbaar is dit voor een boer te moeilijk
Kees (4-11-2010 om 15:26)
Zeg Esther, verhuis lekker naar de randstad en vraag je vooral niet af waar je eten vandaan komt.
Anoniem (4-11-2010 om 15:01)
Dat heb je met dit weer er staan niet voor niks borden aan de kant dus je weet dat je moet opletten hun moeten ook hun werk doen.
Schoon ? (4-11-2010 om 13:28)
@JP, u bent het dus eens dat er niet goed wordt schoongemaakt aangezien het volgens u dus nog gewoon spekglad was ? schoonmaken is niet de boel netjes uitsmeren over de weg voor het zicht, zodat niemand het meer kan zien. en die borden hebben geen rechtsgeldigheid, helaas..
Cookie-instellingen beheren