Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 110 km

Inbreker rijdt in gestolen auto

Toegevoegd: 03-11-2010, 16.59 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN -  In de nacht van dinsdag op woensdag werd een bewoonster van de Leliestraat in Terneuzen opgeschrikt door onbekend geluid in haar woning. Ze zag tot haar schrik in het licht, dat tussen de kieren van haar slaapkamerdeur scheen, een gedaante op de overloop...

Na een paar minuten had ze de moed om de politie te bellen. Toen de politie ter plaatse kwam, was de onbekende uit de woning vertrokken maar zagen ze hem nog net wegrijden in een auto. Uit navraag bleek dat hij reed in een zwarte Opel Kadett die diezelfde nacht was gestolen aan de Singel in Westdorpe.


De politie is op zoek naar de man. Het gaat volgens de politie om een bekende van de politie, maar hij heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Personen die de auto hebben gezien of die iets ongewoons hebben gezien op de Singel in Westdorpe worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-11-2010 om 20:37)
@Z: Nou, ik denk niet dat als de politie een melding krijgt van een inbraak, dat ze op de fiets of te voet komen. Misschien zelf ff wat verder denken?
Westdorpse (4-11-2010 om 18:27)
@Z de politie 's nachts met de fiets of te voet als een inbreker op heterdaad wordt getrapt? Een bekende van de politie, die weten ze zo te vinden. Maar zulke mannetjes laten ze weer veel te vlug lopen, da's zo jammer. Was de aanpak maar eens wat strenger, je schrikt je rot, een vreemde in je huis
Z (4-11-2010 om 16:53)
Wat een domme en kortzichtige reacties, denk nou toch eens verder, misschien was de politie op de fiets of te voet toen ze hem zagen rijden?? Ik geloof nooit dat er niet alles is geporbeerd die vent te pakken...
Mar (4-11-2010 om 15:33)
@fam.Kegels: Het valt mij al een paar jaar op dat tegen de feestdagen het aantal inbraken, berovingen etc. flink stijgt, en niet alleen in Terneuzen. Het word gewoon een beetje eng om 'savonds nog de straat op te gaan.Idd, politie doe er iets aan!
Gianna (4-11-2010 om 11:43)
@laten lopen:waarschijnlijk wist de politie pas achteraf dat de auto van de inbreker was. Dat de politie eerst ter plaatse gaat (de inbreker was nog binnen toen de dame de politie belde) lijkt mij ook verstandiger dan dan de geschrokken vrouw laten zitten en achter een mogelijke dader aan te gaan.
Fam. Kegels (4-11-2010 om 10:04)
Waarom is die helicopter niet ingezet zoals laatst en het is weer winter zeker net als vorig jaar weer inbraken in terneuzen POLITIE doe er aub wat aan
Cookie-instellingen beheren