Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Bloedproef na veroorzaken ongeluk

Toegevoegd: 05-11-2010, 21.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 25-jarige Franse automobiliste. De vrouw had, vermoedelijk onder invloed van drugs, een aanrijding veroorzaakt.

Ze reed omstreeks 13.45 uur over de Guido Gezellestraat, komende uit het centrum. Ter hoogte van de kruising met de Alvarezlaan is zij achterop de auto van een 70-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen gereden.


Door de klap van de aanrijding kwam deze auto aan de linkerzijde tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Omdat agenten het vermoeden hadden dat de Franse automobiliste mogelijk onder invloed van drugs had gereden, werd ze aangehouden.

De vrouw is overgebracht naar het politiebureau waar een bloedproef werd afgenomen en haar rijbewijs werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (7-11-2010 om 10:49)
Lang leve de drugs,vieze troep! gelukkig hebben die mensen niks.
Piet (6-11-2010 om 08:59)
Ik heb gezien dat deze Franse automobiliste met een snelheid van zo'n 70 km/h over de kruising Alvarezlaan reed waar op dat moment kruisende fietsers en auto's al begonnen waren met oversteken, dus door rood? Daarna knalde ze bij rotonde Driewegen achter op de grijze auto. Ongelooflijke coureurs!
Cookie-instellingen beheren