Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen fietsen terug bij eigenaar

Toegevoegd: 06-11-2010, 19.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vandaag werd er een fietskijk ochtend georganiseerd op het politiebureau Achter de Houttuinen in Middelburg. De ochtend werd door ruim 300 mensen bezocht.


Van de 45 fietsen die de politie na onderzoek aantrof werden in totaal 25 fietsen aan de rechtmatige eigenaren terug gegeven.

Op elke laatste maandag van de maand kunnen in bureau Vlissingen gestolen fietsen worden bekeken. Aangezien een groot deel van de fietsen via het doen van aangifte terug zijn bezorgd, raad de politie aan om altijd aangifte te doen.
 
Dit kan heel eenvoudig via internet. Hebben mensen deze mogelijkheid niet dan kunnen ze altijd langskomen voor het doen van aangifte op het dichtstbijzijnde bureau.

Zie ook:
- 29/10/2010: Gestolen fietsen terug gevonden


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eef (7-11-2010 om 19:13)
Dan zijn er nog minstens 275 mensen op zoek, mischien een tip voor de politie om bij scholen oa is wat vaker te posten. al die jonge kinderen met hun nieuwe fietsen zijn zo makkelijk te duperen.
Dubbel drank (7-11-2010 om 16:19)
EIndelijk doen ze iets aan het stelen van fietsen:D mogen we nu ook iets stelen van de persoon die mijn fiets heeft gestolen? iemand een idee ga snel even langs om te kijken of die van mijn er tussen staat.. was pisttt toen mijn fiets weg was voor men deur Goed gedaan politie ben trotss op jullie
Eef (6-11-2010 om 22:37)
Hopelijk zoekt de politie nog een poosje door want hieruit blijkt dat er dus nog minstens 275 fietsen kwijt zijn, en meer controle bij scholen zou ook wenselijk zijn, dit zijn zulke makkelijke prooien al die jonge kinderen op hun pas nieuwe fietsen!!!
Cookie-instellingen beheren