Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 118 km

Mishandeling op parkeerterrein A58

Toegevoegd: 07-11-2010, 18.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRABBENDIJKE - Zondag tussen 04.45 uur en 05.00 uur zijn enkele personen mishandeld op een parkeerterrein bij de Voetpomp in Krabbendijke.

Een groepje jongeren kwam op het parkeerterrein inzittenden (6 a 7 personen) van een busje tegen die iets tegen hen riepen. Enkele ogenblikken later werd een van de jongeren, een 20-jarige man uit de gemeente Tholen, geslagen en geschopt en met iets in zijn gezicht gespoten door een van de inzittenden van het busje.
 
Een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen hield een pijnlijke neus en tanden over aan het incident. Ook zij werd bespoten met iets prikkends tijdens het incident.
Een andere jonge man kreeg een klap op zijn hoofd met een voorwerp van een van de personen uit het busje.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CA (8-11-2010 om 18:04)
Wat voor iemand heeft het lef te oordelen wat andere mensen om 5u smorgens op een tank station doen na zo weinig info zo een uitgesproken mening er over te hebben. Kom jij weleens achter je PC vandaan Erwin wereld veemd miss? Gewoon een wat eten na het stappen bij een tank station bijvoorbeeld
Te gek voor woorden (8-11-2010 om 14:23)
Ik ken deze jongeren. Na 'n avondje stappen waren ze daar idd voor een plaspauze. Het busje met mannen (met gekleurde huidskleur) begon gelijk ruzie te zoeken. Ze werden geschopt en geslagen, pepperspray werd in hun gezicht gespoten (ook bij de meisjes). Het is te gek voor woorden.....
... (8-11-2010 om 14:12)
Wat dacht je ervan om geen oordeel te geven als je niet eens weet wat er aan de hand is! Toevallig stop je meestal wel even om te plassen en ik denk dat je normaal bij een benzinepomp gewoon moet kunne stoppe zonder dat je in elkaar geslagen word door een groep van 15 man wat uit het niets gebeurd!
Kevin (8-11-2010 om 13:01)
@erwin: dit tank station waar het gebeurde is 24 uur open dus ff wat eten halen of een red bull
Tim (8-11-2010 om 12:44)
@ Erwin: Er om vragen?? Als je moet pissen o.i.d. moet je toch gewoon kunnen stoppen op een parkeerplaats. Ik hoop dat ze de daders pakken, en flink straffen(maar dat zal wel niet)
@Erwin (8-11-2010 om 10:55)
Wat dacht je van een plaspauze tijdens het autorijden??
Cookie-instellingen beheren