Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Woninginbraken door hele provincie

Toegevoegd: 07-11-2010, 18.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen nacht is er op veel locatie in Zeeland ingebroken. De inbraken vonden onder andere plaats in Breskens, Hulst, Middelburg en Terneuzen.

Zaterdag is er aangifte gedaan van een inbraak in een vakantiewoning aan de Kieweg in Breskens. Uit de woning wordt een waterkoker, tv en geluidsapparatuur vermist.


Ook in Hulst vonden enkele inbraken plaats. In een woning aan de Zomerstraat is eveneens op zaterdag ingebroken. Uit deze woning zijn computerapparatuur, foto- en filmapparatuur, sieraden en een persoonlijk document weggenomen. Tussen 13.00 uur en 20.30 uur is ingebroken in een woning gelegen aan de Nieuweweg in Hulst. Uit deze woning is computerapparatuur gestolen.

In een woning aan de Gerrit vd Veenstraat in Middelburg is zaterdag een poging tot inbraak gedaan. Vermoedelijk zijn de inbrekers gestoord door thuiskomst van de bewoners en gevlucht. Uit de woning is niets weggenomen.
 
In Terneuzen is zondag tussen 15.00 uur en 22.50 uur ingebroken in een woning in de 1e Verbindingsstraat. Er is computerapparatuur weggenomen. In de Jacob Catsstraat in Terneuzen is zondag rond 01.30 uur in een schoolgebouw ingebroken. Er worden geen goederen vermist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gedupeerde (11-11-2010 om 11:12)
Als de inbrekers een ziel zouden hebben zouden ze dit niet doen. Ze komen ongevraagd in je huis en maken daarvoor dus iets kapot. Ze nemen spullen weg met materiele waarde maar hier wordt vaak ook een hoop emotionele waarde aan gehecht. dat krijg je NOOIT MEER terug en dat doet pijn.
Werker (8-11-2010 om 18:52)
Wat is er aan de hand hier? Op dit forum wordt het gedrag van dieven wel erg vaak goedgepraat. Stelen van de honger? Stelen omdat het moet? Please. Ik baal ervan dat ik iedere dag vroeg opsta om een boterham te verdienen en dat deze met goedkeuring van veel mensen op dit forum wordt gejat! Schande!
Edwin (8-11-2010 om 11:57)
Bloem, bij jouw is er nog nooit ingebroken, zeker? Want dan praat je wel anders!!!!!!
Bloem (8-11-2010 om 04:22)
Als de politiek blijft bezuinigen dan moet heel zeeland gaan stelen om te overleven ik praat dit niet goed vind het walgelijk als iemand je spullen loopt te stelen maar de mensen hebben honger en dan snap ik dat je dit moet doen
Anoniem (7-11-2010 om 21:36)
Helaas weet de politie niet dat deze daders niet uit Zeeland komen. Zeist en Utrecht kennen de plaats terneuzen en axel.ze rijden dan via België. Dus pak ze daar.
Karel (7-11-2010 om 20:20)
Zal me niks verbazen als die oost europeese fruitplukkers ermee te maken hebben. Die hebben nu toch niks te doen.
Cookie-instellingen beheren