Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsdealer voor de rechter

Toegevoegd: 08-11-2010, 18.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen een 55-jarige Terneuzenaar is maandag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist.

De Terneuzenaar, die alles heeft bekend, wordt ervan verdacht vanaf januari 2009 tot en met zijn aanhouding in augustus dit jaar, te hebben gehandeld in softdrugs. Ook had hij geruime tijd een hennepkwekerij in Zutphen en tapte hij illegaal stroom af. Omdat hij ook leverde aan Belgen is hem tevens uitvoer van softdrugs tenlastegelegd.


Op basis van zijn eigen verklaringen ( 500 gram hasj per week) zou hij in totaal 210.000 euro met  zijn handel hebben ontvangen. Het geld dat de handel opbracht gebruikte hij om wat ruimer te kunnen leven en zijn geheime vriendin in Zutphen te onderhouden.

Uitspraak 22 november.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ivo (9-11-2010 om 20:35)
Helemaal eens met de reactie van Piet. Op deze manier loont misdaad en flink ook !!!
Mar (9-11-2010 om 09:09)
Zo dan; meneer gaat dealen om z'n secret lover te onderhouden? Lekker ventje zeg! @Piet: ik denk dat hij minimaal fiscaal de rekening nog wel gepresenteerd krijgt.
Yilmaz (9-11-2010 om 06:58)
Nou,die geheime vriendin is niet zo geheim meer.
Piet (8-11-2010 om 19:34)
Een jaar zitten voor ruim 2 ton. Das een aardig salaris. Wat ik me altijd afvraag is waarom hij die twee ton niet moet terugbetalen. Alleen zo raak je zulke lui. Daar is toch de plukse wetgeving voor? Misdaad loont wel degelijk ziet u wel, ruim de balkenende norm zelfs. Hulde aan het rechtssysteem!
Cookie-instellingen beheren