Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Gewonde bij ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 10-11-2010, 15.30 uur - Update: 10-11-2010, 21.25 uur
Het ongeluk op de Nieuwe Vierwegen (N666) bij Kapelle
Het ongeluk op de Nieuwe Vierwegen (N666) bij Kapelle
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Op de kruising tussen de afrit van de A58 en Vierwegen bij Kapelle zijn twee auto's woensdagmiddag rond 14.00 uur op elkaar gebotst.

De auto's reden op elkaar bij het kruispunt waar stoplichten werkzaam zijn. Vermoedelijk is één van de automobilisten door rood gereden. Bij de aanrijding raakte een 57-jarige vrouw uit de gemeente Goes gewond. De vrouw is door een ambulance met nekklachten naar het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes vervoerd.


De andere betrokkene, een 74-jarige vrouw uit Goes, raakte niet gewond. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. Omdat de toedracht van het ongeval nog niet geheel duidelijk is, is de politie op zoek naar getuigen.
 
De politie heeft twee getuigen al gesproken en zoekt getuigen die zich nog niet gemeld hebben. Deze nieuwe getuigen kunnen de politie bereiken op het algemene politienummer 0900-8844 of naar een nabijgelegen politiebureau gaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tessa (11-11-2010 om 14:07)
Hoeveel mensen daar niet gewoon door rood rijden wanneer ze van de snelweg afkomen.De tijd tussen de stoplichten is gewoon veel te kort en de duur dat ze op groen staan stelt vaak maar 3 auto of 4 auto's in de gelegenheid om door te rijden.Nog een "geluk" dat er maar 1 gewonde is en geen dode.
Piet (10-11-2010 om 23:55)
Het is geen wonder dat er ongelukken gebeuren. Er wordt overal aan de weg gewerkt, waardoor het verkeer is afgeleid,en het overzicht verliest. Ook op deze plaats is het zeer onduidelijk welke kant je het beste op kunt gaan. Het ziet er rood/oranje van de verkeers-omleidingsborden. Piet.
Suus (10-11-2010 om 16:31)
Gut, zou het door de vreselijke snelle stoplichten komen. om de 10 sec. gaan ze op rood. echt irritant, vooral s'morgens als de afrit zo ver vol staat dan we op de snelweg moeten wachten. doodeng.
Cookie-instellingen beheren