Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Brommobiel op de A58 bij Goes

Toegevoegd: 11-11-2010, 17.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 72-jarige man uit Bergen op Zoom reed donderdagochtend in zijn brommobiel op de A58.

De politie kreeg rond 09.00 uur een melding binnen dat een brommobiel op de A58 ter hoogte van Goes richting Vlissingen zou rijden. Zij gingen ter plaatse maar zagen de brommobiel niet. Ze bleven echter verder zoeken.
 
Uiteindelijk vonden ze de man in zijn brommobiel op de Sloeweg bij 's-Heerenhoek. Ze hielden hem staande op de vluchtstrook. De man verklaarde vanuit Bergen op Zoom via de Oude Rijksweg richting Middelburg te willen rijden. Bij Kapelle werd het verkeer van de Oude Rijksweg echter omgeleid via de A58 wegens de werkzaamheden bij Vierwegen. De man besloot hierop de A58 te volgen.


Bij Goes kon hij de afslag nemen, maar zijn navigatiesysteem gaf aan dat hij pas bij de afslag 's-Heer Arendskerke de A58 moest verlaten. De man besloot dit advies op te volgen. De man wist wel dat hij met zijn brommobiel niet op de snelweg mocht rijden, maar hij zei niet te weten hoe hij anders moest rijden.

Bovendien vond hij het minder gevaarlijk omdat zijn brommobiel harder kon rijden dan de toegestande 45 kilometer per uur. Tegen de man is een proces verbaal opgemaakt voor het rijden op de autoweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judith (12-11-2010 om 16:37)
Bij kruiningen is de snelweg wel afgesloten, maar niet de rijksweg, dus die man kon daar dus wel blijven rijden. bij de vierwegen wordt je helemaal omgeleid. en dan ga je dwalen. voor die man wel sneu, hij dacht dat hij goed deed.
Roos-anne (12-11-2010 om 12:20)
Belachelijk dat hij een proces heeft gekregen, want als je de kant op wilt van sheerenhoek, kun je niet meer draaien en moet je wel naar de snelweg. Ik vind het ook niet meer dan normaal dat hij die weg heeft genomen! Lekker goed geregeld daar, wonderbaarlijk dat er nog geen ongelukken zijn gebeurd!
Motorfreak (12-11-2010 om 11:46)
Vraag bij mijn theorie examen:. Vraag - Kunt u hier een brommobiel verwachten..?? Mijn antwoord - Ja, die dingen kun je overal verwachten... FOUT! Gezien de borden autoweg en dat soort dingen zou je daar geen brommobiel mogen verwachten... Paulusttt, ZMVC
Jan (12-11-2010 om 09:45)
Aangezien ik daar dagelijks voor mijn beroep rij rijd heb ik al verschillende mensen de weg moeten wijzen in de chaos van borden het is echt niet overzichtelijk 2 x iemand moeten behoeden voor spookrijden
Ik (12-11-2010 om 08:49)
Bravo gezag in het blauw ! Pak het magische bonnenboekje maar tevoorschijn. Dat schijnt de enigste oplossing te zijn ?!
Mon_ami (12-11-2010 om 08:47)
Bij kruiningen staat deze afsluiting dus daar is wellicht de man de snelweg op gedraaid. staan geen aanwijzingen maar dan zou hij over yerseke moeten gaan. HET IS ECHT WAARDELOOS IN GEMEENTE REIMERSWAAL, met wegwerkzaamheden!! zielig voor de man, gezien omstandigheden had waarschuwing volstaan
Cookie-instellingen beheren