Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Katten dood aangetroffen in Borssele

Toegevoegd: 12-11-2010, 15.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
BORSSELE - In de Borsele zijn dode katten aangetroffen. Er bestaat het vermoeden dat de katten om het leven zijn gebracht.

Een 27-jarige vrouw uit Borssele had haar kat voor het laatst op dinsdag 2 november gezien. Daarna keerde de kat niet meer terug naar huis. Ze besloot te zoeken, maar kon haar kat nergens vinden.


Uiteindelijk hing de vrouw pamfletten op in de buurt op. Door een buurtbewoner werd ze getipt dat er een dode kat aan de Zeedijk gevonden was. De vrouw ging hierop naar de Zeedijk en trof haar kat levenloos aan in een plastic zak. Het vermoeden bestaat dat de kat vergiftigd is.

Een 39-jarige vrouw uit Borssele zag haar kat vrijdag 5 november in de ochtend voor het laatst levend. 's Middags vond zij haar kat levenloos in de buurt van haar huis. Ook in dit geval bestaat het vermoeden dat de kat vergiftigd is.

De politie vraagt buurtbewoners die meer informatie hebben of iets verdachts gezien hebben, zich te melden. Dat kan via nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (17-11-2010 om 22:43)
Marga weet niet waar jij je wijsheden vandaan haalt? Onze kat komt als een gek naar binnen gevlogen recht zijn bak in, om vervolgens na de boodschap weer naar buiten te gaan. Dit is hem niet aangeleerd of iets, maar lijkt me sterk dat hij de enige is die dit doet! De rest hier is echt diep triest!
Poesje (15-11-2010 om 15:21)
Katteneigenaar:Een kat hoef je niet op te sluiten.een hondenkennel met gaas eromheen daar kan ook een kat in.heeft de buurt er geen last van Wij laten onze huisdieren ook niet loslopen.Die leven lekker in hun eigen hok of wei.Tis nu wel rustig,hebben al een paar dagen geen katten gezien.Hou het zo!
Marga (14-11-2010 om 13:54)
@kattenhaatster volgens mij heb jij een hekel aan jezelf. En als jij huisdieren hebt, arme dieren dan. Flatje lijkt mij toch het beste voor jou. Een wereld zonder (huis) dieren is geen wereld. Probeer wat te leren van dieren dan ga je ze misschien anders bekijken en beoordelen. Nu VERoordeel je
Arie (13-11-2010 om 20:25)
Mensen die begrijpen dat katten vergiftigd worden en waarbij de wereld vergaat als een kat zijn behoefte doet in je tuin.. laat ik het zo zeggen, daar heb ik weinig respect voor.. zielig.....
Marga (13-11-2010 om 16:27)
Onzin Reiger een kat komt niet naar huis om op zijn bak te gaan en dat kan je ze ook niet leren. Een hekel aan mensen die katten nemen? Ik kan niets met mensen die geen begrip voor dieren hebben want dat zijn nu de vervelenste mensen die ik ken. Niet van dieren houden is een heleboel missen.
Marjanne (13-11-2010 om 13:27)
Kattenbelasting ?? Geeft dat dan zekerheid dat ze niet meer in de tuin poepen? Honden poepen ook nog gewoon op straat, ondanks de hondenbelasting. Dus... Degene die dit op z'n geweten heeft is een grote lafaard en heeft geen enkel respect voor dieren! Dieren vergiftigen of doodmaken doe je niet !
Cookie-instellingen beheren