Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Politieonderzoek naar schietincident

Toegevoegd: 13-11-2010, 12.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland is vanmorgen vroeg een onderzoek gestart naar een schietincident in Middelburg.


In een brandgang bij de Prins Mauritsstraat werden door de politie 10 patroonhulzen aangetroffen. Bij de politie was even daarvoor een melding binnengekomen dat er mogelijk geschoten was.
 
In de brandgang werden over een lengte van 11 meter de 10 hulzen aangetroffen. De hulzen zijn in beslag genomen. Er is door de politie een zoekslag in de wijk gemaakt, maar verder werd er niets bijzonders aangetroffen.
 
De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommie (13-11-2010 om 18:50)
Deze wijk gaat de laatste jaren hard achteruit met deze 'Vlissingse' taferelen. Ooit een leuke volksbuurt, nu hard bezig een echte achterbuurt te worden. Ik heb te doen met al die bewoners die zich keurig gedragen en recht hebben op een veilige woonomgeving maar met hun rug tegen de muur staan.
Cookie-instellingen beheren