Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Kazerne Biervliet officieel geopend

Toegevoegd: 13-11-2010, 20.45 uur
Burgemeester Jan Lonink heeft de brandweerkazerne in Biervliet officieel geopend
Burgemeester Jan Lonink heeft de brandweerkazerne in Biervliet officieel geopend
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
BIERVLIET - Met het doorknippen van een stalen buis heeft burgemeester Jan Lonink de brandweerkazerne in Biervliet officieel geopend.
 
Na de officiële opening was er ’s middags een open dag voor inwoners van Biervliet en overige belangstellenden. De kazerne en de aanwezige voertuigen, waaronder ook een crashtender, konden worden bezichtigd.


De nieuwe brandweerkazerne is een pand van waaruit de blusgroep Biervliet goed geoutilleerd kan uitrukken en waar geoefend en goed onderhoud gepleegd kan worden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (14-11-2010 om 21:50)
Dat is zo te zien een Trike, een landbouwvoertuig.
Breskens (14-11-2010 om 20:38)
Dat is een hydro trike van www.vervaet.nl deze is gebruikt voor 1 dag zomaar, is geen brandweer voertuig , maar omdat hun kleur van bedrijf rood is hebben ze er brandweer stikkers opgeplakt! dit voertuig is ook nog op rupsen te verkrijgen
Dennis Schalken (14-11-2010 om 10:00)
Wat voor voertuig staat er naast de TS??
Cookie-instellingen beheren