Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poolse man rijdt door na ongeluk

Toegevoegd: 14-11-2010, 15.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Door de politie is zaterdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 35-jarige Poolse automobilist. Hij was weggereden nadat hij betrokken was geweest bij een aanrijding in Vlissingen.

In eerste instantie leek hij bereidwillig te zijn om de aanrijding te regelen maar vervolgens reed hij weg de A58 op richting Goes. Daar werd hij door agenten aan de kant gezet en aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.


De man werd overgebracht naar het politiebureau. Bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna hij zijn rijbewijs moest inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
10 (15-11-2010 om 17:11)
Zeker geen verkeersprojectenprojecten, misschien is enkele reis polen een idee. Kunnen wij ook weer veilig de weg op
Mar (15-11-2010 om 16:05)
@Chicka68: Moeten werkgevers voorlichting gaan geven over fatsoen e.d.??? Vind je dit zelf niet een beetje buiten alle proporties gaan? Het is gewoon puur asogedrag, en ik vraag me weleens af of ze dat inPolen ook doen.
Marco (15-11-2010 om 13:14)
Ik wil niet generaliseren, maar het begint wel de spuigaten uit te lopen met de dronken bestuurders uit het oostblok die asociaal rijgedrag etaleren. Soms schrik je je wezenloos als er weer een "bussie vol met polen" met grote snelheid onmogelijke akties uithaalt... Tijd voor strenger optreden...
Chicka68 (14-11-2010 om 22:51)
Het wordt moeilijk om geen vooroordeel te krijgen over het gedrag (lees: ernstig misdragen) van Poolse verkeersdeelnemers. Misschien een idee om de werkgevers van deze mensen een project op te laten zetten om deze mensen voor te lichten over alcohol, verkeer en fatsoen?
Harry (14-11-2010 om 17:30)
Het is een beetje overbodig om er bij te zetten dat deze Poolse meneer gedronken had. Ik ben namelijk nog nooit een nuchtere Pool tegengekomen. De poltitie zou eens een dagje alle polen moeten laten blazen die boodschappen komen doen bij d AH in Vlissingen. bonnenquota!!!
Erwin (14-11-2010 om 17:18)
Ja kent iemand een pool die geen alchol op heeft??ik ben ze nog niet tegen gekomen
Cookie-instellingen beheren