Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Diverse woninginbraken in Zeeland

Toegevoegd: 14-11-2010, 15.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij tenminste drie woning in Zeeland is afgelopen nacht ingebroken. Woningen in Arnemuiden, Wissenkerke en Wolphaatsdijk waren het doelwit voor inbrekers.

In een woning aan de Spoorstraat in Arnemuiden is zaterdagmiddag ingebroken. De bewoners verlieten rond 14.30 uur hun woning. Bij thuiskomst om 18.30 uur ontdekten ze dat er was ingebroken. In hun woning waren diverse kasten doorzocht en misten ze enkele spullen. Er bleken o.a. sieraden en een geldbedrag te zijn weggenomen. Totale schadebedrag is niet bekend.


Aan de Orisantstraat in Wissenkerke werd zaterdag tijdens afwezigheid van de bewoners ingebroken tussen 11.30 en 18.30 uur. Voor zover bekend werden er geen goederen weggenomen. Wel werd de woning doorzocht.

Zaterdag werd ook ingebroken in een woning aan de Bertiusstraat in Wolphaartsdijk. Daar verlieten de bewoners om 16.45 uur hun woning. Bij thuiskomst rond 21.30 uur ontdekten zij dat er was ingebroken en hun hele woning was doorzocht. Voor zover bekend zijn er alleen sieraden weggenomen met een nog onbekende waarde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (15-11-2010 om 19:04)
Zielig die gasten die niet van andermans spullen af kunnen blijven, handjes in een emmer beton duwen een maand, kunnen ze eens nadenken wat ze aan richten om andermans spullen te stelen, wat de helers betreft zal ik maar niet zeggen, die zijn nog erger als onkruid.
Cookie-instellingen beheren