Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging tasjesroof in Vlissingen

Toegevoegd: 14-11-2010, 22.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een nog onbekende fietser heeft zaterdagmiddag geprobeerd een 37-jarige Vlissingse te beroven van haar tas. Doordat de vrouw haar tas niet los liet, bleef het bij een poging.

De vrouw liep tegen 17.30 uur over het Groenewoud toen ze vanachter werd benaderd door een fietser die plotseling aan haar handtas trok. Door zelf ook aan haar tas te trekken, kon ze voorkomen dat ze werd beroofd.


De dader reed zonder buit weg richting de Kleine Kerkstraat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gm (16-11-2010 om 11:52)
37 jaar een oude oma ??? oud of jong het is te gek voor woorden een groot deel van de mensheid is zwaar ziek is maar èèn remedie op bij elkaar zetten op een soort alcatraz en laat ze mekaar maar afmaken.
Ahmad (16-11-2010 om 10:25)
Liever de oude beha`s van je moeder verkopen ipv oude oma`s beroven. Ik heb geen juiste woord om jullie (dieven) te benoemen. Kort en krachtig Jullie (dieven) horen niet in deze maatschappij.
Chagi (15-11-2010 om 19:12)
@K, Begrijp ik het nou goed dat ze jouw handtasje wel mogen roven?
K (15-11-2010 om 13:59)
Stoer hoor vrouwen en bejaarden beroven, waarom proberen ze het nooit bij een stevige vent dan ben je pas stoer, als je de volgende morgen bijkomt in het ziekenhuis kun je tenminste zeggen ik durf,of gewoon werken voor je centen, dan ben je pas echt een vent
Cookie-instellingen beheren