Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Veel arrestaties bij wietplantage

Toegevoegd: 17-11-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - In een woning in Sint Maartensdijk zijn vandaag zeven personen aangehouden na de vondst van een hennepkwekerij.

De aangehouden personen zijn de 38-jarige bewoner en zes vrouwen die de hennepplanten aan het toppen waren. De vrouwen zijn afkomstig uit Bergen op Zoom en Roosendaal. Allen zijn in verzekering gesteld.


Hoeveel planten in de woning stonden is niet bekend omdat een groot gedeelte al in zakken was gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (19-11-2010 om 11:34)
@t marco, nou praat je gewoon maar wat, met je opbrengst En zeker misdaad loont kijk maar naar de abn, of een bouwfraude, of de rest va de regering. Maar een plantje is geen misdaad. Cannabis kan je niet meer stoppen. Helaas voor jou. Net als alcohol, niet mijn ding maar kan je ook niet stoppen.
K (18-11-2010 om 20:43)
Deel 2 als de overheid de wiet zou legaliseren kon het verkocht worden in de supermarkt en kunnen ze er nog belasting over vragen ook net als met de tabak/sigaretten en drank ik zou zeggen een win win situatie voor de overheid en voor de blowers.
K (18-11-2010 om 20:40)
Deel 1 dit is het kromme van ons gedoog beleid, de coffeeshops mogen het verkopen maar kweken mag niet, hoe moet een shop dan aan zijn wiet komen? ik vind dit een laffe manier van de overheid om geld te verdienen dus legaliseer de softdrugs of verbiedt het totaal en sluit alle coffeeshops
PP (18-11-2010 om 19:19)
Ja alleen is het wel raar dat dit weer illegaal is en de verkoop ervan niet. Teelt legaliseren en reguleren lijkt mij het beste om crimineel gedrag te voorkomen. Geheel verbieden levert weer een grotere klerebende op.
Straf gaat verder dan het lijkt (18-11-2010 om 19:07)
@Marco, Moeten boete betalen ook het opruimen door de gemeente, de delta nuts en dan komen ze ook nog voor de rechter die uitspraak doet voor een leuk tijdje gevangenis. Dat kan even duren, maar zitten moeten ze en er wordt niet altijd een gevangenis straf omgezet naar geldboete. Huurhuis? Eruit.
Marco (18-11-2010 om 10:31)
In de praktijk: allemaal gearresteerd en vervolgens weer op vrije voeten om het weer te proberen... Een opbrengst van 2 of 3 keer is veel meer waard dan de boete en inbeslagname van de apparatuur, dus rendabel om het gewoon weer te doen. Da's best jammer aan Nederland: misdaad loont...
Cookie-instellingen beheren