Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Klein jongetje met auto te water

Toegevoegd: 18-11-2010, 09.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Mortiere is vanochtend een personenauto te water geraakt. In de auto zat een 6-jarig jongetje. Niemand liep letsel op.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur in de Louis Armstrongstraat. Een personenauto reed vanaf een oprit bij een woning via de straat een sloot in. De moeder had de auto even verlaten om iets te halen. De auto rolde toen achteruit het water in. De auto dreef af en kwam aan de overkant van het water terecht. Het jongetje werd uit de auto gehaald door een buurtbewoner.


Niemand raakte gewond. Wel kwam een ambulanceteam ter plekke om de betrokkenen te controleren. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de auto uit het water te halen. De hulp van duikers van de brandweer was echter nodig om de auto aan te kunnen koppelen. Rond 09.30 uur stond de auto weer op het droge.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (19-11-2010 om 19:51)
Maandag was ik bij een vriendin . Haar auto stond voor de deur. Netjes op de handrem. Even later belt de buurvrouw aan waarom haar auto midden op de weg stond? Wij lagen helemaal in een deuk. Technische problemen komen voor. Onze gevaarlijk hoge stoepranden zouden daar een uitkomst zijn.
I(19 .11) (19-11-2010 om 17:03)
Normaal plaats ik nooit reacties op deze site, maar nu moet het toch maar even. wat weten deze mensen het toch allemaal weer goed,denken ze. alleen de familiezelf weet het ware ervan, dus graag geen insinuaties over dit ongeval alstublieft. op negatieve commentaar zit je echt niet te wachten
Marjolein (19-11-2010 om 16:31)
@Vlissingse,ik ben het helemaal met u eens,iedereen maakt fouten en deze fout had fataal af kunnen lopen,laten we er met z'n allen blij om zijn dat het zo goed is afgelopen.Misschien was de handrem wel kapot.....moeder zal vast nog slapeloze nachten hebben van dit voorval.Sterke daarmee.
Vlissingse (19-11-2010 om 16:09)
Wat weten we het allemaal weer goed,misschien is de handrem wel kapot geweest o.i.d.Je denkt toch niet dat die vrouw haar handrem nooit aantrekt? Wel fijn dat deze mensen allemaal zelf schijnbaar nooit fouten maken,fouten maken is menselijk
Alfred (19-11-2010 om 12:54)
Tuurlijk Haary, geef de situatie maar weer de schuld ! Enne ... paaltjes hadden ook geen zak uit gemaakt hoor. Gewoon een mensenfoutje helaas, niets aan te doen.
VdVonck (19-11-2010 om 12:34)
Onze wijk ligt vol met slootjes en plassen en heb twee mooie meiden van 3 jaar! Deze komen echt nooit alleen buiten de tuin! En zoals eerder gezegd, er zit niet voor niets een handrem op een auto. Gelukkig is het goed afgelopen nu! Maar let alsjeblieft toch op die kleintjes!
Cookie-instellingen beheren