Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Vijf jaar gepast voor schietpartij'

Toegevoegd: 19-11-2010, 03.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 19-jarige Vlissinger is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van vijf jaar geëist.

De Vlissinger, die alles ontkent, wordt ervan verdacht in de avond van 23 januari in de Bloemenlaan in Vlissingen op twee plaatsgenoten te hebben geschoten. Eerder die dag ontmoette hij bij een supermarkt de man die een jaar eerder betrokken was bij een mishandeling met de Vlissinger als slachtoffer.


Na de ontmoeting vertrok de Vlissinger naar de hangplek aan de Bloemenlaan en even later verschenen ook de betreffende man en diens broer. Vrijwel direct werd er op de twee mannen geschoten. Volgens de officier van justitie kon, gebaseerd op één getuige die hem zag schieten, alleen de Vlissinger hebben geschoten. Alle andere verklaringen repten overigens van een in het zwart geklede man die de schoten zou hebben gelost.

Uitspraak 2 december

Zie ook:
- Onderzoek naar schietpartij Vlissingen (23-01-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (19-11-2010 om 14:35)
Wanneer snappen die lomperikken het nu eens,mensen zijn geen speelgoed soldaatjes die je na het omvallen weer recht kunt zetten, het is hier geen amerika met schietende rappers ik dacht dat de bedoeling van rapmuziek was met woorden je ongenoegen uiten dus niet met kogels!!
Cookie-instellingen beheren