Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Arrestaties na diefstal scooter

Toegevoegd: 20-11-2010, 17.05 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN -  Vrijdag rond 22.00 uur werd in de Vondelstraat in Terneuzen een scooter gestolen. Na de diefstal zijn twee jongens opgepakt.

Kort na de ontdekking van de diefstal kwam er bij de politie een melding binnen dat jongens in een brandgang in de buurt met een scooter bezig waren. Agenten gingen ter plaatse en troffen daar de gestolen scooter aan.


In de Brederostraat, gelegen in de directe omgeving, werden twee Terneuzense jongens van 14 en 15 jaar aangetroffen en vervolgens aangehouden. De jongens zijn in verband met het onderzoek naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (21-11-2010 om 22:07)
Prima ook van degene die de politie heeft gemeld dat er iets vreemd gebeurde in de brandgang! Dat zouden meer mensen moeten doen. Beter dan hier berichtjes typen dat de politie niets doet, altijd te laat komt, of verdachten laat gaan wegens gebrek aan bewijs.
Jatten (21-11-2010 om 21:32)
Cokkie... wat een werkstraf. Nee laat ze maar eens flink op hun donder krijgen nietsnutten. En laten werken zonder uitkering en neem gelijk die ouders ook maar eens onder de loep Flink de handjers laten verbranden want die opvoeding is nul komma nul
Terneuze (21-11-2010 om 20:37)
Eindelijk gepakt ik heb ook nog een rekening liggen voor ze
Cokkie (21-11-2010 om 16:09)
Hier is een werkstraf op zijn plaats!!! Wie een scooter wil moet er voor gaan werken.
Nadine (21-11-2010 om 10:51)
Dat is goed dat ik dat hier lees dat de jongens naar torentijd zijn overgebracht, daar wisten we nl helemaal niets van. Goede communicatie van de politie naar ons toe!!! Maar waar ik het meest van schrik is de leeftijd van die jongens!! waar gaat onze wereld naar toe?
Cookie-instellingen beheren