Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens plegen inbraak kerk

Toegevoegd: 21-11-2010, 20.18 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Twee jongens van 14- en 16 jaar uit de gemeente Veere zijn zaterdag aangehouden voor inbraak in een kerk in Meliskerke.

Omstreeks 01.00 uur was melding gedaan dat er mogelijk vernielingen werden gepleegd bij de kerk in Meliskerke. Ter plaatse bleek dat van de kerk een ruit was vernield en een deur openstond. In de kerk werd niemand aangetroffen.


Door een politiehond werd een spoor opgepakt. Dit leidde naar de Molenwerf. Daar werden twee jongens aangetroffen. Bij het zien van de agent, renden ze weg. Door diverse agenten werd gezocht in de omgeving waarna de twee jongens in de kraag werden gevat en worden aangehouden.

De jongens hebben inmiddels een verklaring afgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cre (22-11-2010 om 16:48)
Gelukig wat een schandaalen
Mar (22-11-2010 om 16:47)
Je bent 14 en je breekt in in een kerk? Om 1 uur 's nachts??? Moest jij al niet in je bedje liggen dan? Ongelofelijk zeg!
Anoniem (22-11-2010 om 14:55)
Juist, goede zaak van de politie!! gelijk oppakken!!!
Cookie-instellingen beheren