Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Celstraf voor handel in softdrugs

Toegevoegd: 22-11-2010, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vandaag een 55-jarige Terneuzenaar een gevangenisstraf van vijftien maanden waarvan zes maanden voorwaardelijk opgelegd.


Tegen de Terneuzenaar was een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist. De rechtbank achtte bewezen dat de Terneuzenaar vanaf januari 2009 tot en met zijn aanhouding in augustus dit jaar, heeft gehandeld in softdrugs. Ook had hij geruime tijd een hennepkwekerij in Zutphen en tapte hij illegaal stroom af.

Omdat hij ook leverde aan Belgen werd uitvoer van softdrugs bewezen. Op basis van zijn eigen verklaringen ( 500 gram hasj per week) zou hij in totaal 210.000 euro met zijn handel hebben ontvangen.
 
Het geld dat de handel opbracht gebruikte hij om wat ruimer te kunnen leven en zijn geheime vriendin in Zutphen te onderhouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonny (22-11-2010 om 17:04)
15 maanden is een lachertje, als hij inderdaad al 200.000 heeft verdiend is een paar jaar zeker op zijn plaats
Cookie-instellingen beheren