Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie arresteert fietsendieven

Toegevoegd: 25-11-2010, 11.29 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Woendagmorgen rond 04.00 uur heeft de politie in Goes twee jongens opgepakt op verdenking van fietsendiefstal.

Surveillerende agenten zagen rond dat tijdstip op het Geldeloozepad twee jongens slepen met vier fietsen. Toen de jongens de politie zagen reden ze hard weg. Eén van hen, een 20-jarige Goesenaar, is ter plekke aangehouden.


De andere, een 18-jarige Goesenaar, is in de middag in zijn woning aangehouden. Beide zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (4-12-2010 om 08:30)
Heb een nieuwe sparta op internet zien staan, licht van kleur!!! Weet niet of hij dat is hoor, er staat vanwege overlijden. Maar ze kunnen vanalles erbij zetten he, zodat het lijkt dat het echt zo is, maar die was ook zo goed als nieuw!
Goghiej (26-11-2010 om 03:33)
@verbaasde, er is veel meer aan de hand, ze zochten deze jongens al langer, ook zijn er diverse auto's gekraakt door hun. Hoe weet ik dit? de 18 jarige is mn overbuur ;)
@ Verbaasde man (25-11-2010 om 17:29)
Misschien omdat ze de 2 heren op heterdaad betrappen? En waarom klaag je trouwens, het is toch mooi dat ze er nu dan wel wat aan doen?
Verbaasde man (25-11-2010 om 14:40)
Sinds wanneer heeft zo'n dergelijjke fietsendiefstal de aandacht van de politie?!? Toen jaren geleden mijn fiets was gestolen en ik een getuige had en zelfs de dader wist, werd koud gezegd dat men daar niet achteraan ging omdat dat de moeite niet loont en hun prioriteit niet lag!
Sarah (25-11-2010 om 11:33)
Oh zou daar dan mijn als nieuwe sparta staan????????? Zou veel voor over hebben mijn fiets MET SLEUTELS terug te krijgen
Cookie-instellingen beheren