Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle Dowweg Terneuzen

Toegevoegd: 30-11-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Vanwege meldingen van gevaarlijke inhaalmanoeuvres en hard rijden is er maandag op de H.H. Dowweg in Terneuzen gecontroleerd.

De Zeeuwse politie controleerde tussen 16.00 uur en 17.30 uur. Er werd één keer een boete uitgedeeld voor een snelheidsovertreding. Vier mensen overschreden het verdrijvingsvlak en één persoon haalde een file in waar dat niet mocht.


De politie geeft aan voortaan regelmatig op deze weg te gaan controleren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (7-12-2010 om 10:24)
@K Ik vind dat echt een rare antwoord/zin, van iedereen die dat zeggen en zeker van de politie, met: Moet je maar eerder van huis weggaan. Alsof je daar iets aan heb, je kan dan ook eerder een ongeluk krijgen/maken, het slaat nergens op. Maakt niet uit hoe vroeg je hard gaat rijden. :P
Eric (7-12-2010 om 08:55)
Hallo, jullie moeten elkaar eens in jullie waarde laten en elkaar respecteren. Een dowmedewerker is net zo veel waard als een contractor en andersom. Net zo goed als dowmedewerkers kennen ook contractors hun verkeersregels. Nogmaals respecteer elkaar en kraam niet van die onzin uit!!!!! Eric.
Erwin (4-12-2010 om 10:56)
@ Dowmedewerker wat het over 1 kam scheren betreft ,daar doe jij blijkbaar ook aan mee zo te lezen ,dus ben je niets beter dan een ander.
Erwin (4-12-2010 om 10:53)
@ Dowmedewerker Breek me de bek niet open over jullie veiligheid op de dow ,dat gebeurd ook alleen als het jullie uitkomt ,maar als het werk klaar moet en als de boel weer opgestart moet worden kijken jullie ook nergens meer naar ,dus hypocriet doen heeft echt geen zin hoor.
@@l (2-12-2010 om 21:52)
@Dow medewerker, ik ben toevallig zo'n contractor, en sta iedere avond netjes een minuut of tien in de file te wachten voor het stoplicht hoor...dus ook contractors kennen hun verkeersregels
Dow medewerker (2-12-2010 om 11:45)
Wel triest dat de mensen hun mening al klaar hebben en dat wij allemaal over 1 kam geschoren worden,dat wij medewerkers zo rijden dat lijkt mij stug,bij ons houd de veiligheid niet op buiten de poort,wij worden daar op getraind,ze zouden beter die contractors in de gaten houden,die geven om niks....
Cookie-instellingen beheren