Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mishandeling Oude Vlissingseweg

Toegevoegd: 03-12-2010, 15.03 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar een mishandeling afgelopen maandagmiddag op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Dat is vanmiddag bekend gemaakt.

Drie meisjes fietsten rond 16.30 uur over de Oude Vlissingseweg van Middelburg naar Oost-Souburg en vroegen aan twee voor hen fietsende jongens of zij er langs mochten. Eén van de meisjes sloeg af. Even hierna trok één van de jongens een 14-jarig meisje dat nog achter hem reed van haar fiets en sloeg en schopte haar.


Een vrouw schoot het meisje te hulp. Van de jongens ontbreekt elk spoor. Wel is er een signalement van de dader beschikbaar. Het gaat om een blanke jongen van 1.70 meter lang. Hij had halflang bruin haar tot op de schouders. De jongen had bruine ogen en droeg een zwarte muts met bontflappen over de oren. Hij had een donkere jas en spijkerbroek aan. Verder droeg hij Nike Airmax schoenen en een Icepak rugtas.

De politie is op zoek naar getuigen. Men is in het bijzonder op zoek naar de vrouw die het meisje hielp. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. (4-12-2010 om 16:18)
Ik fiets daar ook wel eens. Gister ook maar dan een half uur later. Niks gezien ervan. Denk trouwens dat ze geen Icepak maar Eastpack rugtas bedoelen?
Monique (4-12-2010 om 12:49)
Ik ben de moeder van het meisje wat is mishandelt het gaat goed met haar gelukkig en ik hoop dat ze die jongen gauw te pakken krijg en een pluim voor de vrouw die me dochter thuis heb gebracht dank u er zijn toch nog lieve mensen op, deze aardbodem
Jedidja (3-12-2010 om 19:20)
Moedige vrouw!! heb ik respect voor. tegenwoordig kun je, als je iemand helpt, zelf óók een mep krijgen, of erger..... sterkte voor het meisje en voor de vrouw, die later ook vast stond te trillen op haar benen. hopelijk vinden ze de dader snel!
Dima (3-12-2010 om 17:11)
Wat een schoft die jongen.... waar zijn we toch allemaal mee bezig?? En dat alleen omdat iemand jou wil passeren? ! Schaam je diep jongeman . hopelijk krijg jij jouw welverdiende straf !!Sterkte voor het meisje!
Ronald (3-12-2010 om 16:49)
Waarom kan zo'n held als deze jongen zoiets nou niet doen als ik er net achter fiets ofzo, had met plezier hardhandig ingegrepen wat een idioten tegenwoordig ben je dan nergens meer veilig?
Tuig (3-12-2010 om 16:25)
Stoer, tegen een meisje! Afmaken dat tuig
Cookie-instellingen beheren