Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Kapelle

Toegevoegd: 05-12-2010, 15.41 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie is op zoek naar de man die zaterdag 4 december rond 15.30 uur in Kapelle een einde maakte aan de mishandeling van een 10-jarige jongen door een volwassen man. De man is een belangrijke getuige, maar zijn identiteit is tot nu toe onbekend bij de politie.


De 10-jarige jongen was zaterdag met zijn vrienden in de sneeuw aan het spelen op het terrein achter het zwembad aan de Vroonlandseweg in Kapelle. Even later kwam er een groep kinderen met een man aan die ook kwamen spelen. De kinderen kregen ruzie. Vervolgens liep de man op de 10-jarige jongen af om verhaal bij hem te halen en pakte de jongen bij zijn keel. De man tilde de jongen van de grond terwijl hij met beide handen zijn keel vasthield.

Hierop sprong een vriend van de 10-jarige jongen op de rug van de man en kwam er een andere man aangelopen die de man wegtrok bij de 10-jarige jongen. De politie wil graag in contact komen met de man die een einde maakte aan de mishandeling van de 10-jarige jongen. Bent of kent u deze man? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (7-12-2010 om 10:36)
@Johan Als jij zegt dat je weet wat er gebeurt is (gehoord van je zoon), waarom bel je de politie dan niet of ga er heen. En trouwens, JIJ was er niet niet bij maar je zoon dus hoe kan jij zeggen dat er geen sprake van mishandeling was. Is die man nou opgepakt of niet?
Johan (7-12-2010 om 09:04)
De lezer weet niet wat er gebeurd is. Mijn zoon was er bij. Er is geen sprake van mishandeling. Een terregwijzing was nodig. Vastpakken is natuurlijk niet nodig. Beter is het dat ouders eerst uitzoeken wat er gebeurd is voordat ze de politie bellen. Het hele gebeuren wordt uit zijn verband gerukt.
Michael uit kloosterzande (6-12-2010 om 07:41)
Ik weet natuurlijk niet wat er is gebeurt tussen die kinderen. Maar ik wil die man wel graag eens uitnodigen om langs te komen. Van kinderen moet je afblijven.
Mams (5-12-2010 om 21:23)
Er hangen daar toch bewakingscamera's? Of heb ik de verkeerde locatie voor me?
Franc (5-12-2010 om 21:14)
Duidelijk een man die zijn driften niet kan beheersen, dom hoor.
Bert van Gils (5-12-2010 om 19:46)
Zou graag contact willen met "voorbijganger" die reageerde op "Politie houdt echtpaar aan" van 3dec. Ik ben nl. "Die Grote Boze Wolf"die erbij betrokken was, maar ik heb een ander verhaal. Ben benieuwd wat U heeft gehoord of gezien.
Cookie-instellingen beheren