Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Potentiële koper blijkt dief

Toegevoegd: 05-12-2010, 18.07 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een opmerkelijke diefstal in Middelburg: Een 19-jarige man wilde zijn spelcomputer en 25 spellen verkopen, maar de potentiële koper ging er vandoor zonder te betalen.

De 19-jarige man trof de koper in de Zusterstraat in Middelburg. Hij liet de spullen aan de koper zien. De koper bekeek de spullen, maar in plaats van te betalen rende hij snel met de spullen weg. De 19-jarige eigenaar rende achter de man aan tot het Hof van St. Jan, maar kon de man niet meer inhalen.


De dader, een negroïde man van ongeveer 25 jaar oud, 1.90 meter lang en met een zwarte rugtas, rende in de richting van de rechtbank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (6-12-2010 om 10:21)
Ja en als hem dan gepakt hebben dan is al ze spulletjes verkocht voor die troep en dan kom je er met een taakstraf er van af want zo lachertje is ons rechtsysteem ze moeten die gasten die van allees jatten eens goed straffen mischien maakt dat indruk
Nanda (6-12-2010 om 09:38)
Beter kunje iemand meenemen, maarja dat is achteraf he.
Nanda (6-12-2010 om 08:34)
Ik heb er hekel aan om tweede hands spullen te verkopen,en als ik wat verkoop,kies ik zelf uit aan wie het wil verkopen en waar,dus degene die ik niet vertrouw,mogen fijn verder zoeken., mischien handig een lok aanbieder???
Erwin (5-12-2010 om 20:22)
Een (Koper)dief hahahaha weer 1 die te lui is om te werken .
Arie (5-12-2010 om 19:32)
Dit is heel naar voor de verkoper, een dergelijke diefstal heet ook wel een : RIPDEAL Of te wel, je denkt dat je een deal hebt maar in plaats daarvan word je geript (bestolen) Soms komt hier ook nog geweld bij kijken, let dus op wie je in je huis toe laat! Aan de telefoon kan je al filteren..!
Erik (5-12-2010 om 19:21)
Wat een lafaard zeg. Rende in de richting van de rechtbank ? Laten we hopen dat hij snel gepakt wordt. dan mag hij ipv naar de rechtbank rennen de komende 10 jaar VIA de rechtbank rondjes rennen in zijn cel....
Cookie-instellingen beheren