Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in hand gestoken in Axel

Toegevoegd: 05-12-2010, 18.09 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - En 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen is zaterdag omstreeks 21.15 uur gewond geraakt nadat hij met een mes in zijn hand werd gestoken.


De 39-jarige man was met vrienden in de Walstraat in Axel toen hij een groep bekenden tegenkwam. Eén van die bekenden was kwaad op de 39-jarige man en er ontstond een woordenwisseling. Daarop kwam de groep op de 39-jarige man af.

Een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen pakte een biljartkeu en dreigde daarmee te slaan. Een 35-jarige man uit de gemeente Terneuzen pakte vervolgens een mes en stak het 39-jarige slachtoffer in zijn hand. De groep reed vervolgens weg in een auto.

De man is door een dokter behandeld aan zijn verwondingen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (5-12-2010 om 18:34)
Begrijp ik nou uit dit stuk dat er niemand is aangehouden? dat staat er namelijk niet in. En als het een bekende van het slachtoffer is moet het niet heel moeilijk zijn om hem op te sporen.
Cookie-instellingen beheren