Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 283 km

Bejaarde laat zich niet beroven

Toegevoegd: 05-12-2010, 20.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 75-jarige vrouw heeft zondagmiddag een straatroof kunnen voorkomen door haar tas goed vast te houden. Ze kwam wel ten val.


De vrouw liep met een vriend in de Leeghwaterstraat in Vlissingen toen er twee jongens achter hen kwamen lopen. Op de hoek van de Leeghwaterstraat bij de Minister Lelystraat werd de tas van de vrouw vastgepakt. De vrouw liet zich echter niet kennen en hield haar tas stevig vast. Hierdoor kwam ze ten val.

De twee jongens die eerder achter haar liepen, renden weg en verdwenen in een brandgang. De vrouw hield er een pijnlijke elleboog en pijnlijke ribben aan over en was bovendien erg geschrokken.

De jongens waren blanke jongens van ongeveer 20 jaar oud. Eén droeg een jas met witte letters op de rug, de ander droeg een beige capuchon. De ene jongen was ongeveer 1.80 meter lang, de ander 1.65 meter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (14-5-2011 om 13:51)
Nou, dan zijn die jongens erg laf om bij een bejaarde vrouw de tas proberen af te pakken! Die jongens zouden in plaats van stelen nuttige werk kunnen doen zoals een krantenwijk! De vrouw heeft misschien aangifte gedaan hoop ik
3v3 (7-12-2010 om 14:54)
Beste mevrouw, Wij wensen u heel veel sterkte en we leven met u mee..!! wat stoer dat u uw tas niet heeft laten afpakken. groetjes 3v3
Jeroen (6-12-2010 om 19:45)
Dapper jongens oudere mensen beroven ! Beter ga je werken voor je geld zielige ventjes.
Ger (6-12-2010 om 16:14)
Chapeau , deze dame verdient een lintje . maar goed dat deze dame geen gepast geweld gebruikt heeft om zich te weren anders had zij nu aangehouden geweest met onze wetten voor "daderbescherming"want dit vullis krijgt wel goede advokaten en slachtoffers moeten maar zien dat ze hun recht krijgen..
Karel (6-12-2010 om 12:35)
Aangezien ze daar de brandgang in gingen zullen ze vast wel uit de buurt komen daar. En het zijn dan hopelijk ook bekende van de politie.
Bloem (6-12-2010 om 10:18)
Dapper van die mevr maar is tog niet te geloven dat van die sukkels alleen op oudre mensen hebben gemunt..ga eens werken dan hoef je de oudren ook niet te bestellen van hun zuur verdiene centjes politie zeeland moet deze groep eens harder aanpakken..
Cookie-instellingen beheren