Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Vrouw beroofd van tas in winkel

Toegevoegd: 07-12-2010, 18.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In een winkel in Middelburg werd maandagmiddag een vrouw uit die plaats beroofd van haar tas.


De vrouw liep te winkelen en had een kinderwagen bij zich. De tas, met daarin persoonlijke papieren, een gsm, sleutels en enkele tientallen euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit de kinderwagen weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maja (7-12-2010 om 21:22)
Heel vervelend. Het geld is in dit geval minder belangrijk dan de persoonlijke papieren en de sleutels. Hopelijk krijgt ze die snel terug. Ik ga deze mevrouw geen advies geven over het gebruik van haar handtas want dat heeft vast al van anderen gehad.
Marga (7-12-2010 om 21:01)
En het gaat maar door en door en door. Wat een schoften lopen er toch vrij rond.
Condor (7-12-2010 om 20:14)
In en onbewaakt moment? Er van afblijven dat moeten ze. Nog even en de mensen lopen met allerlei klemmen en of scherpe mesjes in hun tassen rond. Laat ze daar dan maar eens in pakken!!!!
Cookie-instellingen beheren