Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewelddadige poging beroving

Toegevoegd: 09-12-2010, 13.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een onbekende man heeft woensdagavond geprobeerd een 18-jarige Middelburgse te beroven van haar geld. Toen de vrouw aangaf dat ze geen geld op zak had, werd ze mishandeld.

De vrouw liep omstreeks 18.00 uur met haar hond op de Havendijk in haar woonplaats toen ze bij haar arm werd gepakt door een man. Hij wilde geld hebben. Het slachtoffer vertelde dat ze geen geld op zak had, waarna de man boos werd.


De vrouw kreeg een stomp en viel op de grond, ook werd ze een paar keer geschopt. Ze zag kans weg te rennen met haar hond waarna ze de politie belde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (12-12-2010 om 15:54)
@ Nanda,wat een vreemde opmerking.Ik heb ook 2 honden en die heb ik echt niet genomen om als waakhonden te fungeren,maar dit wil nog niet zeggen dat ze een haar heel laten van diegene die mij aanvallen. @ de 18 jarige vrouw ,veel sterkte ik hoop dat hij gepakt word en goed gestraft word.
Celia (12-12-2010 om 12:42)
Iedreen zegt en roept iedere keer dit mag niet dat mag niet is ook zo maar WAAROM WORDEN DE STRAFFEN DAN NIET HOGER?NEDERLANDS RECHTSYSTEEM KOM OP 1X HANDEN /VOETEN KAPPEN van overvallers en DAT IN NIEUWS BRENGEN je zal zien dat t dan minder word.je hoort niets anders meer overval,beroving,inbraak
@ nanda (11-12-2010 om 19:25)
Je praat poep nanda, natuurlijk mag piet's hond een vrijbrief krijgen om zo'n vent kapot te bijten, maar misschien dat jou malthezertje dat niet durft? of je vent?
Natascha (10-12-2010 om 10:09)
Sterkte voor het meisje geef een goede beschrijving dan wort hij hopelijk snel gepakt en wat jou betreft nanda waar slaat jou tekst nou weer op condor heeft wel gelijk maar als ik daar had gelopen met mijn hond was mijn hond gevlugt dus wat zecht dit allemaal
Nanda (9-12-2010 om 17:11)
Och u heeft u hond toch niet voor bedreiging genomen????? ben het eerder eens met condor...
Piet (9-12-2010 om 15:17)
Mijn hond had zich wel ff kunnen vermaken met desbetreffende man. Graag een duidelijk signalement vrijgeven. Dan ben je een held hoor als je een meisje van 18 durft te beroven. Pak eens een jonge gast van rond de 2 m. Lafaard!! En ga gewoon werken voor je geld, stelletje uitkeringstrekkers!
Cookie-instellingen beheren