Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Overvallers gepakt bij politie-inval

Toegevoegd: 10-12-2010, 17.23 uur
Door: Omroep Zeeland
OOST-SOUBURG - Een 22-jarige man en een 33-jarige vrouw, die maandag in de Paspoortstraat in Oost-Souburg zijn opgepakt, worden verdacht van de overval op de Aldi.
 
De Souburgse Aldi werd een week geleden door twee gewapende personen overvallen. Afgelopen maandag deed een arrestatieteam een inval in de nabijgelegen Paspoortstraat.


Vandaag werd bekend dat daarbij de man en vrouw zijn aangehouden. Zij zijn beiden afkomstig uit Oost-Souburg en worden verdacht van betrokkenheid bij de overval op de Aldi.

De vrouw is vrijgelaten, maar is nog steeds verdachte. De man werd vanmiddag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Deze besloot hem in ieder geval nog een week langer vast te houden.

Zie ook:
- 06/12/2010: Arrestatieteam valt woning binnen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (11-12-2010 om 16:05)
Waarom is de vrouw weer vrijgelaten als ze toch verdachte is?? makkelijk hoor, laat maar lopen.....en straks is ze weg!
Souburger (10-12-2010 om 18:04)
Zo dat is nog eens goed werk, hebben waarschijnlijk wel meer op hun geweten dan.....
Natas (10-12-2010 om 17:57)
Vast blijven houden! en straffen!!!!
Rob (10-12-2010 om 17:51)
Zo dat is opgelost en zo dichtbij hier deze mensen zijn bijna me buren ik ben blij dat ze zijn opgepakt een pluim voor de politie ,ik snap niet hoe iemand ertoe komt om zoiets te doen en dat nog een paar huizen verder bij je buren waar je zelf je boodschappen haal.
Cookie-instellingen beheren