Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Dronken vrouw veroorzaakt aanrijding

Toegevoegd: 11-12-2010, 19.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Door de politie is vrijdagavond een 32-jarige vrouw uit Zierikzee aangehouden. Ze was onder invloed van alcohol met haar auto tegen een geparkeerde auto gereden.

Omstreeks 22.30 uur kwam de vrouw het politiebureau binnen en vertelde dat ze een ongeval had veroorzaakt. Haar auto, stond voor het politiebureau met forse schade aan de linker voorzijde. Door agenten werd een onderzoek ingesteld. Bleek dat op de Krammerstraat twee auto's beschadigd waren.


De vrouw was met haar auto tegen een geparkeerde auto gereden. Door de klap is die naar voren geschoven tegen een andere geparkeerde auto. Beide voertuigen liepen daardoor schade op.

Uit een afgenomen blaastest bleek dat de vrouw ruim 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Haar rijbewijs moet ze daarom inleveren.

Tijdens de verdere afwikkeling werd de vrouw opstandig en beledigde diverse malen een agent. Ook hiervoor werd proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (13-12-2010 om 06:11)
De aanrijding was niet in de Krammerstraat, maar de Keetenstraat. De auto die ze raakte stond in een langsparkeervak. Ik ben nog even gaan kijken omdat ik een flinke klap hoorde, maar toen was mevrouw al weer doorgereden en ik het donker zag ik verder niet zo veel.
Cookie-instellingen beheren