Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote zoekactie naar vermiste vrouw

Toegevoegd: 12-12-2010, 01.25 uur - Update: 12-12-2010, 01.56 uur
De vermiste vrouw (79) uit Middelburg
De vermiste vrouw (79) uit Middelburg
© Foto: Politie Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is vanavond een grootscheepse zoekactie gestart naar een vermiste vrouw. Bij de actie is een een politiehelikopter ingezet.

Rond 16.30 uur vanmiddag is een 79-jarige vrouw uit Middelburg vermist en onvindbaar. De vrouw, die dementerend is, is in een onbewaakt ogenblik vertrokken uit een woning aan de Diamant in Middelburg. De woning van de vrouw is normaal afgesloten. Tijdens reparatiewerkzaamheden heeft de vrouw de woning verlaten.


Volgens de politie gaat het om Nelly van Baalen- de Kok en is zij gekleed in een bruine 'houtje-touwtje-jas', een bruine rok en bruine schoenen. Volgens politiewoordvoerder Mireille Aalders weet de vrouw de weg in haar omgeving niet en is het noodzakelijk dat de vrouw snel gevonden word. Ook vind de politie het opvallend dat er geen meldingen uit de omgeving zijn binnengekomen van een verwarde vrouw.

Door de Zeeuwse politie is onder andere gezocht bij woningen waar de vrouw in haar leven heeft gewoond. Zij is opgegroeid in Middelburg en woont daar nu nog steeds. Maar tot nu toe hebben de zoekacties niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Vandaar dat nu contact is opgenomen met de Dienst Luchtvaart. Deze heeft besloten om assistentie te verlenen aan de Zeeuwse politie door met een helikopter met een infraroodkijker mee te zoeken naar de vrouw. Die vliegt op dit moment boven Middelburg.

De zoekactie is op dit moment in volle gang. De politie verzoekt iedereen die informatie heeft de bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jj.s (15-12-2010 om 19:18)
Ik wens de familie veel sterkte en dan net voor de kerstdagen. Ik weet wat het is ik heb ook een moedergehad die dement was en in de nacht weg liep. Nogmaals wens ik de familie heel veel sterkte toe.
Mar (13-12-2010 om 12:36)
@verpleegkundige: Je zegt het zelf al: ïk neem toch aan dat..."Je weet niks en staat gelijk al langs de lijn je conclusies te trekken.Matig hoor! @Sani: Jij moest je slaapogen uit je hoofd schamen; reageer je ook zo als het b.v. je moeder betreft?
Max (13-12-2010 om 10:19)
@ sani je kan beter wakker liggen omdat mevrouw nog niet is gevonden en als je toch wakker was waarom help je dan niet even met zoeken??
Theo Stam, Middelburg (13-12-2010 om 01:21)
Complimenten voor de politie Zeeland aangaande de grote inzet. Heb als burger geprobeerd mijn steentje bij te dragen door op de fiets mee te zoeken, met uitgeprinte foto taxichauffeurs, stationsrestauratie, buschauffeur, bedrijfsleider AH en anderen benaderd, gemobiliseerd. Helaas zonder resultaat.
Een verzorgende (13-12-2010 om 00:01)
@ Verpleegkundige, er staat dat deze mw is vertrokken uit een huis en dat deze normaal was afgesloten. Maar ook al hou je een dementerende nog zo goed in de gaten, dan kunnen ze alsnog aan je aandacht ontsnappen. Deze mensen zijn vaak vindingrijk genoeg om aan je aandacht te ontsnappen.
Marianne (12-12-2010 om 21:18)
Waarom zijn mensen zo egoistisch en egocentrisch, dat ze zich opwinden over onderbroken schoonheidsslaapjes inplaats van te helpen of ten minste ongerust te zijn over een oudere die zo de weg kwijt is.
Cookie-instellingen beheren