Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor brandje Oost-Souburg

Toegevoegd: 23-04-2005, 10.06 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

OOST-SOUBURG - De Stadsgewestelijke brandweer is vrijdagmiddag uitgerukt voor een brandende heg aan de Beatrixstraat in Oost-Souburg.

Rond tien over half vier was een 38-jarige man op het dak van een konijnenhoek bezig met een brander. Door onbekende oorzaak liet de man echter zijn brander vallen. Hierdoor vloog een heg gedeeltelijk in brand. De man viel vervolgens zelf van het dakje.

De man viel zo'n twee meter naar beneden en heeft vermoedelijk zijn enkel geborken. De man is door de ambulances 7326 naar het ziekenhuis in Vlissingen overgebracht. De brandweer is ook gealarmeerd voor de brand. In eerste instantie werd de dagdienstploeg onder prioriteit 2 ter plaatse verzocht, maar al snel alarmeerde de alarmcentrale dat het om een prioriteit één melding ging.

Even later volgde de melding dat het mogelijk een garage zou betreffen en zodoende rukte ook de ladderwagen 4550 uit naar de brand. Even daarvoor was de tankautospuit 4530 van de post Stromenweg al ter plaatse gegaan. De brandweer heeft ter plaatse niet veel meer hoeven doen, de brand was al grotendeels geblust. De heg is gedeeltelijk afgebrand. De politie en de officier van dienst brandweer zijn overigens ook ter plaatse geweest bij de brand.

Op de brand kwamen overigens vele toeschouwers af.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren