Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Zeker vijf woninginbraken

Toegevoegd: 14-12-2010, 21.27 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Verspreid over de provincie is maandag en dinsdag ingebroken in zeker vijf woningen. Dat meldt de politie.


Maandag tussen 14.00 en 21.00 uur werd ingebroken in een woning op het C.D. Vereekeplein in Kapelle. Nadat een raam werd opengebroken, werd de hele woning doorzocht. Er werden enkele honderden euro's meegenomen. De politie heeft een buurtonderzoek  gedaan. 

Maandag tussen 15.30 en 18.30 uur werd ingebroken in twee woningen aan de Thorbeckelaan in Vlissingen. Van allebei de woningen werd een deur geforceerd. Uit de ene woning werden enkele honderden euro's en sieraden gestolen. Uit de andere woning waren eveneens sieraden verdwenen. De waarde van de sieraden is onbekend.

Maandag tussen 10.00 en 22.00 uur werd ingebroken in een woning in de Julianastraat in Heikant. Er werd een deur geforceerd en uit de woning werden waardepapieren, enkele tientallen euro's en sieraden met onbekende waarde gestolen.

Dinsdag werd ingebroken in een woning in de Jacob Catsstraat in Terneuzen.
Er werd een ruit geforceerd en uit de woning werden sieraden met onbekende waarde weggenomen.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (15-12-2010 om 10:08)
Mischien eens de nep eneco mannen oppakken ,en terugsturen!!!
P. Grijpstra (14-12-2010 om 23:49)
't begint weer in Terneuzen, weer in dezelfde omgeving. Politie dat moet toch een makkie zijn; er is er vast en zeker sinds kort weer een op vrije voeten. Opsluiten op water en zeep die lui.
Cookie-instellingen beheren