Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 107 km

Slachtoffer was 21-jarige man

Toegevoegd: 17-12-2010, 16.36 uur
Het slachtoffer was een 21-jarige man uit de gemeente Tholen
Het slachtoffer was een 21-jarige man uit de gemeente Tholen
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Het slachtoffer van het dodelijk ongeluk in Sint Philipsland is een 21-jarige man uit de gemeente Tholen. Dat meldt de politie.

De auto werd even voor 10.00 uur op zijn kop in een brede sloot aangetroffen bij de Lageweg. Het is niet bekend hoelang de auto er al lag. Het slachtoffer zou al sinds vannacht niet meer gezien zijn. Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen bleek dat het slachtoffer al was overleden.


Volgens de politie is de vermoedelijke oorzaak van het ongeval dat het slachtoffer met zijn auto in de berm is geraakt en daardoor in de sloot/watergang is beland.

Zie ook:
- Dode bij ongeluk Sint Philipsland (17-12-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick van nijnatten (21-12-2010 om 20:32)
Ik wens de ouders en vrienden en bekende heel veel sterkte toe in deze zware tijd. Het was een fijne en goede collega om mee te werken en een goede vakman. We zullen je nooit vergeten. Groetjes patrick van Nijnatten de volvo machinist op het shell project bij odfjell.
K (19-12-2010 om 17:07)
Polder wegen zijn geen hoofdwegen en worden dus bij gladheid later gestrooid dan hoofdwegen,bovendien is het in de polders vaak kouder door dat de wind er vrij spel heeft en kunnen stukken weg ineens bevriezen terwijl bv 50 meter eerder nog niks a/d hand was daarbij wijnig plek om uit te wijken
P (19-12-2010 om 11:45)
Waar ik me enorm aan erger en dat is nog voorzichtig uitgedrukt is de mening van sommigen over gladheid winterbanden en snelheid. Je moet je eerst beter laten informeren. Op het moment van dit ongeval lag er nog geen sneeuw, en er is zo het er naar uitziet helemaal niet hard gereden. R.I.P. Ricardo
Ik (19-12-2010 om 10:18)
@Klaas: jij bent één van de vele gehersenspoelde die denkt dat er met winterbanden niets kan gebeuren. En dat terwijl het hiet misschien niet eens aan de orde is. Ga je schamen, ventje.
Anne (18-12-2010 om 19:14)
Ik wil de ouders en overige familie erg veel sterkte toe wensen bij het plotselinge verlies van hun zoon. Erg naar dat dit gebeurd is! Sterkte!
.B. (18-12-2010 om 18:40)
@Klaas. Wat heb je toch weinig verstand om te vragen naar de snelheid en winterbanden. Daar komt die man niet mee terug. Het is verschrikkelijk om als familie zulke reactie s te lezen. Wens ze liever sterkte! Familie van deze man: Heel veel sterkte met dit verlies!
Cookie-instellingen beheren