Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 308 km

Man wil ruzie sussen en raakt gewond

Toegevoegd: 18-12-2010, 14.57 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Afgelopen nacht is een 45-jarige Terneuzenaar gewond geraakt toen hij een ruzie wilde sussen.

De man greep in toen in een horecagelegenheid in zijn woonplaats een vechtpartijtje ontstond. De man werd vervolgens zelf betrokkene bij de vechtpartij.


Hij raakte hierbij gewond aan zijn hoofd en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JOEP (23-12-2010 om 16:58)
Het is zeer betreurens waardig, dat 'n (goed)- persoon iemand wil helpen die in moeilijkheden verkeerd, maar met het risico dat je zelf slachtoffer word is natuurlijk wel duidelijk aanwezig. De wereld is de laatste jaren VEEL HARDER geworden ( kijk maar eens hoe vaak de politie 'n vuurwapen trekt..
K (19-12-2010 om 17:20)
Goed zo held dit zouden nu meer mensen moeten doen, als iedereen in die horecagelegenheid dit gedaan had had deze held ook geen slachtoffer geworden maar had de dader slachtoffer geworden maar wat deed iedereen? stond er bij en keek ernaar zeker?
Gewoon (19-12-2010 om 09:17)
En nu is het nog een hoofdwond, zie je, je moet gewoon helemaal niks doen die lompe reclames op tv dat je moet helpen als er iets gebeurt. Laat die schoften elkaar lekker de kop in slaan. Als je gaat helpen heb jij straks de kogel, je zou wel knettergek zijn als je je daar voor geeft!!! Sterkte.
Shot (18-12-2010 om 19:56)
Inderdaad heel goed van die man. Wel erg lullig van de mensen die er rond stonden, dat die niks deden, want ik weet zeker dat er daar meer mensen waren, die stonden erbij en keken ernaar......zwak hoor
Jedidja (18-12-2010 om 19:39)
Heel moedig van die man!! ik wens hem van harte beterschap. en blijf uzelf: een lieve man die mensen wil helpen. En voor de daders: alcohol maakt meer kapot dan je lief is, wanneer leren jullie het nou eens!!!!!
Cookie-instellingen beheren