Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 67 km

Politie op zoek naar eigenaars fietsen

Toegevoegd: 20-12-2010, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij de drie mannen die zondagmorgen vroeg zijn aangehouden door de Zeeuwse politie zijn drie fietsen aangetroffen waarvan de politie graag de eigenaar wil achterhalen.

De drie verdachten zijn gehoord over de herkomst van de fietsen. Zij hebben verklaard dat zij twee fietsen (een mountainbike en een opoefiets) hebben weggenomen vanuit de J.H. Huijssenstraat, vlakbij de molen aldaar.


Een derde, een zwarte opoefiets, werd door de daders achtergelaten op de Spinhuisweg. Op die plaats zijn de drie ook aangehouden door de politie. De Zeeuwse politie roept de eigenaars van deze fietsen op om aangifte te komen doen.

De fietsen worden bewaard op het politiebureau in Middelburg en daar kunnen ze door de rechtmatige eigenaar worden afgehaald.

Zie ook:
- 19/12/2010: Fietsendieven aangehouden


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suske (20-12-2010 om 22:18)
De fiets die door een van de jongens is achtergelaten, is die van hem zelf en geen opoefiets maar een nette herenfiets. Deze is niet aan de politie overgedragen maar op de plaats gedwongen achtergelaten. Zij waren met drie man waarvan een met fiets. Er is dus geen sprake van gestolen fietsen.
@ ijsje (20-12-2010 om 17:45)
Wie zit er fout dan ijsje? Als je geen fiets steelt kun je ook geen afstand van doen toch? Ook verklaren ze dat ze 2 fietsen hebben weggenomen, gestolen dus. Zo onschuldig zijn de 3 dus ook niet.
Sannoo (20-12-2010 om 17:34)
Terecht dat ze op gepakt zijn! Die opoe fiets stond gewoo bij ons voor het huis tegen ons hekje aan ,daar horen mensen gewoon van af te blijven toch!,grr mensen moeten gewoon is van andersman spullen afblijven
Joessoe (20-12-2010 om 17:21)
3 onschuldige jongens aangehouden vanwege fietsen- met nadruk op de EN diefstal. De gestolen fiets was met 1 van de twee andere jongens mee die niet gepakt zijn! dat was de mountainbike de opoefiets is helemaal niet meegenomen!
IJsje (20-12-2010 om 13:57)
De 3 jongens, die byna 8u vastzaten, waren onschuldig. . De fiets die was 8erlaten bij Spinhuisweg, is van 1 van de 3 jongens die vastzaten. hij had dan ook een fietssleutel.. R is 1 fiets gestolen bij de molen, die is weer terecht. Moeilijk he, eerlijk toegeven als je een keer fout zit ;-)
Daar is loes (20-12-2010 om 13:36)
Nou ehm als je niet om je fiets geeft............begrijp niet dat sommige mensen het niet in de gaten hebben dat hun fiets gejat is,of kijken er amper naar om.
Cookie-instellingen beheren