Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond na val van slee

Toegevoegd: 20-12-2010, 21.35 uur
De valpartij aan het Noordbolwerk in Middelburg De valpartij aan het Noordbolwerk in Middelburg
De valpartij aan het Noordbolwerk in Middelburg
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Middelburg is maandagavond een meisje gewond geraakt na een val met een slee.

Het incident vond rond 18.40 uur plaats op het Noordbolwerk. De brandweer werd opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer werd met behulp van touwen naar boven getrokken en overgebracht naar het ziekenhuis.


Welke verwondingen het meisje heeft opgelopen is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Max (23-12-2010 om 09:27)
Mensen reageer gewoon niet op koen, beetje aandacht trekkerij heet zoiets, dan heeft hij ook het minste zijn zin. sterkte voor het meisje
Peter (22-12-2010 om 19:06)
Beste koen of zeg ik oen hoop dat je nooit gaat skieen en wat breekt want een gipsvlucht is echt te duur en dan gaat mijn reis verzekering weer naar boven en ik ga niet betalen voor jou. ik hoop ook dat je geen ongeluk krijgt met je auto fiets of rollator, want mijn ziektekosten verzekering is al duur genoeg. kinderen moeten kunnen spelen en dan gebeurt er wel eens wat.jij bent zeker nooit jong geweest. sterkte voor het meisje,en de familie. hoop dat ze toch nog kan genieten van de sneeuw
Koen (22-12-2010 om 18:07)
Beter lezen jullie de eerste reactie op dit bericht. En denk dan nog eens twee keer na over mijn vorig geplaatste reactie. Neem nou eens niet altijd alles zo serieus. Waarschijnlijk zien we dan een hoop meer mensen met een glimlach over straat lopen ipv een chagrijnige kop.
Pietje (21-12-2010 om 21:49)
Koen, ik stel voor dat jij jezelf opsluit in je eigen huis en nooit meer buiten komt.. kan de zorgpremie ook weer een euro omlaag!
@ koen (21-12-2010 om 21:01)
Nee, door figuren als jou en andere klaplopers gaat de premie omhoog, dat heeft niks met kleine kinderen te maken. beter lazer jij niet meer van de trap of breek je wat met t uitglijden want dan is het jou schuld dat ik meer premie moet betalen. Wereldverbeteraar, regel ook ff Global Warming,ok?
Dima (21-12-2010 om 20:56)
Sterkte en beterschap voor het slachtoffer.... enne " Koen´´ wat jammer dat jij oogkleppen op hebt...!!
Cookie-instellingen beheren