Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Heftruck in brand bij Zeelandhallen

Toegevoegd: 21-12-2010, 18.03 uur
De heftruck in brand bij de Zeelandhallen is Goes
De heftruck in brand bij de Zeelandhallen is Goes
© Foto: Erik Schwartz
Door: Brandweer Goes
GOES - Een heftruck, die ingezet werd voor sneeuwschuifwerkzaamheden op het terrein van het beurscomplex Zeelandhallen, vloog dinsdagmiddag door vermoedelijk een technische oorzaak in brand.

De bestuurder van de heftruck probeerde het vuur nog met wat sneeuw te doven maar dat lukte niet. Rond half drie werd de dagdienstploeg van de hoofdpost Oranjeweg gealarmeerd om het vuur te blussen.


Toen de uitgerukte ploeg met een tankautospuit ter plaatse kwam bleek het om een dieselheftruck te gaan. Er was dus geen gevaar voor eventuele ontploffing van gasflessen. De brandweer kon het vuur met inzet van één straal hoge druk en één straal schuim snel blussen.

Het motorcompartiment van het voertuig moet als verloren worden beschouwd. Na een klein half uur keerde de brandweer terug naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren