Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 251 km

Politieagent mishandeld bij aanhouding

Toegevoegd: 23-12-2010, 16.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vanmorgen rond 11.00 uur is een agent van de Zeeuwse politie door een verdachte, die was aangehouden op verdenking van het vernielen van een ruit van een woning, mishandeld.

De verdachte, een 34-jarige Goesenaar, was door de agenten achter in het politievoertuig geplaatst. De man werd na enige tijd agressief en sloeg de agent diverse malen in het gezicht waardoor zijn bril beschadigd raakte en hij verwondingen in zijn gezicht opliep.


De agent wist samen met zijn collega de man tot bedaren te brengen en in de boeien te slaan. De Goesenaar is ingesloten. De verdachte had een ruit van een woning aan de Pruimestraat in zijn woonplaats vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (3-1-2011 om 14:31)
Amerikaans systeem ;boeien ,in auto afvoeren naar bureau,zaak afhandelen( weg zenden met boete of cel in )verder knap werk polite vwb geweld tegen hulpverleners zwaar, zeer zwaar straffen en slachtofferhulp ipv daderhulp door toegewezen advokaten die ze met zielige lulverhalen weer vrijpleiten.
Hans (24-12-2010 om 13:40)
Dit moet inderdaad niet getoloreerd worden. Wel knap dat die politieagent de man weer onder controle heeft gekregen. Maar het is erg genoeg dat iemand zoiets aandurft. Dit is gewoon gebrek aan respect en een zieke geest.
Frans (24-12-2010 om 07:37)
Agent slaan? Automatisch 3 jaar gevangenisstraf. Lijkt me niet meer dan redelijk.
Jan de rechter (23-12-2010 om 23:10)
De politiek moet hier op inspelen die geef de politie opdracht om tolerant te zijn en een kopje thee te drinken met zo,n galbak nee we moeten de politiek overtuigen dat we niet tolerant kunnen zijn het loop gewoon uit de hander gaan steeds meer stemmen op dat we het recht in eigen hand moeten nemen
Anja (23-12-2010 om 22:01)
Jammer genoeg mag de agent niets terug doen want dan staat dat groot in de krant en spant de man een rechtzaak aan tegen de politie Wat mij betreft had hij zich best mogen verdedigen want je hoeft je toch niet te laten slaan door zo'n geflipt figuur?? Vasthouden tot na nieuwjaar!!!
Frans 1 (23-12-2010 om 20:16)
Beter iedere verdachte bij aanhouding en vervoer gewoon in de boeien slaan.Beter voorkomen dan genezen.
Cookie-instellingen beheren