Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drankrijder rijdt tegen bomen

Toegevoegd: 25-12-2010, 12.34 uur
Door: Maximaal
KORTGENE - Op de Oudedijk in Kortgene is zaterdagochtend een 33-jarige automobilist uit Yerseke met zijn voertuig van de weg afgeraakt en tegen twee bomen aangereden.


Het ongeval gebeurde omstreeks 04.00 uur. De man raakte niet gewond. Omdat agenten het vermoeden hadden dat de man teveel had gedronken werd een blaastest afgenomen.

Hieruit bleek dat het vermoeden van de agenten klopte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (26-12-2010 om 17:45)
Liever twee bomen is plaats van mensen,ze moeten zulke de rijbewijs voor hun ogen vernietigen,dit zijn net zo goed criminelen. zelfs nog stukken erger
Drankrijden is nooit meer rijden (25-12-2010 om 15:24)
Ik kan dit niet begrijpen. Hechten sommigen zo weinig waarde aan hun leven en dat van anderen dat het niet boeit of ze aan hun daad overlijden of een ander kunnen vermoorden? Dit soort mensen moet voorgoed van de weg. Radicaal? Ja. Het kan kennelijk niet anders. Ik wil namelijk blijven leven..
Cookie-instellingen beheren