Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 243 km

Wietkwekerij in Krabbendijke ontdekt

Toegevoegd: 25-12-2010, 12.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRABBENDIJKE - De Zeeuwse politie heeft samen met medewerkers van de gemeente Reimerswaal op kerstavond in Krabbendijke een wietkwekerij ontmanteld.


De wietkwekerij werd ontdekt in een hoekwoning aan de Morlodestraat in Krabbendijke. Volgens buurtgenoten had het pand geen vaste bewoner. Medewerkers van de gemeente en de politie hebben alle apparatuur en wietplanten verwijderd en afgevoerd.
 
Het is nog niet bekend of er mensen zijn aangehouden in verband met de kwekerij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kc (26-12-2010 om 16:40)
Is dat een nieuwe rage ofzo? Een wietplantage op je zolder hebben.. Dit is al de 3e deze week! Is het te moeilijk om een gewone baan te zoeken? Wat heb je eraan? Het is illegaal! Goed werk van de politie en gemeente, ga zo door!
Cor (26-12-2010 om 14:00)
Prima zaak dat er weer een hennepkwekerij is opgerold. Nu weer een in Krabbendijke. Goed werk gemeente en politie
Juist ja (26-12-2010 om 14:00)
@Rene, Ik denk dat RenB juist dit wél heeft doorgegeven aan de politie. Die werken namelijk samen. Vóórdat er een inval gedaan wordt, observeren ze een poos om zeker te zijn. Je melding is beloond.
Rene (25-12-2010 om 14:31)
Het pand had wel degelijk een vaste bewoner, namelijk een gezin Maar die waren er al maanden niet meer, enkel die man kwam geregeld Wel heb ik al paar maanden geleden een melding gedaan bij R en B wonen maar er is niks mee gedaan Lekker al dat gespuis wat er kwam, zowel overdag als snachts
Cookie-instellingen beheren